To pomlad se v modo vrača vsem najljubše ličilo za brezhibno polt

Dolgo smo se ga izogibali v korist drugih ličil, toda roza rdečilo se v tej sezoni vrača. Odličen zaveznik za brezhibno polt.

To pomlad se v modo vrača vsem najljubše ličilo za brezhibno polt - Foto: Profimedia

Karantena, policijska ura, zaprte meje…. Varnostni ukrepi, ki jih je zahtevala vlada, so nam otežili čas pod soncem. Rezultat? Pomanjkanje vitamina D se resno očuti. Za boj proti slabemu videzu in sivi polti so vizažisti ravnokar izbrali najljubši izdelek trenutka: rdečilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Dolgo smo se mu izogibali v prid bronzerjem, rdečilo pa se sedaj resnično vrača. Zaradi lepote žensk v Netflikovi seriji The Bridgerton, rožnata lica pridobivajo vedno več privržencev. Če so ta trik, star kot svet, že uporabljale naše matere in babice, si ga bomo letos privoščili vsi. Toda ne bomo ga uporabljali le na enem predelu. Mlajša generacija vizažistov nam je predstavila, kako nanesti rdečilo na sredino in konico nosu ter na brado in čelo. Ideja, ki tiči za tem? Kot da ste se pravkar vrnili z dolgih počitnic, kjer je sonce cel dan sijal na vaš obraz in poskrbel za rahko rdečkast nos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Kako (dobro) nanesti rdečilo?

Če se rdečilo izkaže za resničnega zaveznika za lep videz, lahko slabo naneseno hitro postane naša najhujša nočna mora. Da bi dosegli ta rožnati učinek na licih, ne da bi bili videti kot klovn, je treba poznati nekaj pravil. Pred začetkom je pomembno, da izberete pravo barvo in pravo teksturo. Za temno kožo je pravo bakreno rdečilo, za svetlo polt pa se raje odločite za bledo roza. Na strani teksture se bo mastna koža morala zanesti na pudrasto različico, medtem ko se bodo rdečila v kremi zlila z vašo mešano kožo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Začnite na vrhu ličnic in se nato postopoma spuščajte navzdol, pri čemer se prepričajte, da se ustavite pred votlino ličnic. Druga možnost: nasmehnite se pred ogledalom in nanesite rdečilo na dvignjene ličnice. Preprosto!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 kosov iz njegove omare, ki jih boste nosili ves časa (+ kje jih kupiti)

Priporočamo tudi: Katie Holmes obuja ta pozabljen modni trend - bodite med prvimi!

Najbolj brano