To je najboljša francoska manikira: Klasičen odtenek in negovani nohti so ključ do popolnega videza, na katerega stavijo Francozinje

Francozinje so elegantne, od oblačil do nohtov, in vedo, da lahko iznakaženi nohti v trenutku pokvarijo njihov videz. Francozinje zelo skrbijo za svoje nohte in se držijo barv, ki so brezčasne, svetlo rožnate, nude in temno rdeče. V nadaljevanju si oglejte, kako si Francozinje urejajo nohte.

To je najboljša francoska manikira: Klasičen odtenek in negovani nohti so ključ do popolnega videza, na katerega stavijo Francozinje - Foto: Profimedia

Za lepoto francoskih deklet je zaslužen njihov goljufiv pristop laissez-faire. Lasje so posušeni na zraku ali na videz nepremišljeno speti v konjski rep, koža je rosna in večinoma nedotaknjena (razen rdečila, rdečih ustnic ali črtala za oči), nohti pa so čisti in, kar je najpomembneje, elegantni.

Na srečo je pri lakiranju nohtov mogoče doseči občutek, da so urejeni/neurejeni. Če želite izboljšati svoj način manikire, se obrnite na slavnega umetnika nohtov Toma Bachika, ki je na Instagramu sledilce učil umetnosti "French Girl Mani", ki jo je na nedeljski podelitvi nagrad Critics Choice Awards nosila Michelle Williams.

Ne spreglejte:

Tom Bachik za začetek priporoča skrbno manikiro, ki je prvi korak za vse njegove omembe vredne nohte in ki upošteva naravno obliko nohta, hkrati pa poskrbi za njegovo skromno dolžino. Po pripravi rok (ter vlaženju in masaži) poskrbite, da bodo nohti pripravljeni na nov odtenek s premazom 90-odstotnega alkohola, ki mu sledi zaščitni in gladilni osnovni premaz. Dva tanka, enakomerna odtenka barve Chanel Les Vernis Longwear Nail Color v barvi Pirate poskrbita za popolno rdečo barvo, ki jo nato (ko se popolnoma posuši) nanesite z debelim zaključnim premazom znamke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

"Na koncu smo manikiro zaključili z rehidracijo obnohtne kožice z L'Huile Camēlia Hydrating and Fortifying Oil, da je koža tako bogata kot nohti," pravi Tom Bachik.

Končni rezultat? Precenjena oblika in klasičen odtenek sta očitna bistvena elementa, toda za Toma Bachika je urejenost (urejeni nohti in negovana koža) ključ do resnično brezčasne manikire francoskega dekleta.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Ta zvok iz narave vas lahko za vedno reši nespečnosti: Šum, ki združuje nižje frekvence za poglobljeno izkušnjo spanca

Priporočamo tudi:4 znamenja, ki najtežje pristajajo na kompromise v zvezi: Bik je v odnosu popolnoma neomajen, eno znamenje pa svoje potrebe vedno postavlja pred potrebe drugih

Najbolj brano