Selena Gomez navdušila z novo manikiro, popolno za letošnjo pomlad

Nevtralni lak in lesketajoči se kamenčki so nov trend v umetnosti nohtov.

Selena Gomez navdušila z novo manikiro, popolno za letošnjo pomlad - Foto: Profimedia

Sodeč po modnih pistah in rdečih preprogah je največji trend oblikovanja nohtov to pomlad kombiniranje nevtralnih odtenkov lakov z lesketajočimi se nanosi.

Nohti nalakirani z nude odtenki lakov vedno izgledajo lepo in jih je zelo enostavno kombinirati za različne priložnosti. Ko pa tem nevtralnim odtenkom dodamo še kanček glamurja - torej lesketajoče se kamne - dobimo nov trend oblikovanja nohtov.

Ne spreglejte:

Revija Allure ga imenuje "Naked Disco" in verjame, da bo to največji trend v umetnosti nohtov to pomlad. Ena izmed voditeljic tega pomladnega trenda je pevka in igralka Selena Gomez, ki je na letošnji podelitvi zlatih globusov plenila pozornost s čudovito obleko in čudovito manikiro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

"Želeli smo uporabiti mehkejši odtenek z malo šimra za kontrast globoki, temni obleki Valentino, ki jo je nosila Selena Gomez," je Tom Bachik razkril kmalu po podelitvi nagrad za najboljše dosežke na televiziji in filmu. Tom Bachik je glavni mojster nohtov slavnih. Seleni je uredil nohte z izdelki Apres Naila. Natančneje, uporabil je dva nanosa Apres Nail Gel v odtenku Forgotten Film in ju nato prekril z Non-Wipe Glossy Top Gelcoat. Nazadnje je za piko na i ročno dodal nekaj finih bleščic in kristale Swarovski.

Čeprav je trend Naked Disco videti zelo glamurozno, ga je enostavno kopirati doma. Ne potrebujete hollywoodskega stilista za nohte ali kristalov Swarovski, da bi ga nosili sami. Za uživanje v tej manikuri potrebujete le dve stvari: nevtralen lak za nohte kot podlago v bledo roza, svetlo oranžnem, bež ali rjavem odtenku, ki ga nato kombinirate s pridihom bleščic. Najboljše rezultate za popoln disko učinek boste dosegli z uporabo bleščečih srebrnih aplikacij za nohte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Ta trend je bil prvič opažen na predstavitvi nove kolekcije ameriško-japonske znamke Adeam za pomlad/poletje 2023 v New Yorku, za katero stoji oblikovalka Hanako Maeda. Adeamove manekenke so se po modni pisti sprehodile z mandljastimi nohti, ki so bili nalakirani v nude odtenku laka za nohte in okrašeni z nekaj bleščečimi kamenčki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nail Addiction (@nail_addiction_trd)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Martha Stewart pri svojih 81 letih na naslovnici revije Sport Illustrated v kopalkah subtilno razkrila svojo neverjetno postavo in razvnela internet. Bi jo sploh prepoznali?

Priporočamo tudi: Te kavbojke so največji (in najbolj seksi) trend denima, ki bo nadomestil strgane in klasične modre modele

Najbolj brano