Se bomo to poletje sploh še ličili? Poglejte, kako to sezono sprejeti naravno ličenje

Poletni trend ličenja? Do lepše kože v le treh korakih!

Se bomo to poletje sploh še ličili? Poglejte, kako to sezono sprejeti naravno ličenje - Foto: Profimedia

Zagorela polt, svetleča koža, hidrirane ustnice in pridih maskare. Od vrnitve sonca dekleta v vetru kažejo enako lepoto. Obraz je svež, koža negovana in rezultat je odličen. Skratka, popolno naravno ličenje za poletje. Podobno kot brez ličenja, tudi ta novi trend ponuja enostaven učinek. Kajti to je bistvo tega poletnega lepotnega videza: uspeti videti sveže kot jutranja rosa, kot da ure, preživete v kopalnici, nikoli niso obstajale.

1. korak: Pripravite kožo

Pred podlago, senčenjem, osvetljevanjem je pomembno, da kožo pripravimo na ličila. Da se ličila obdržijo, je nujno navlažiti celoten obraz. Losjon, serum, vlažilna krema ... Predvsem pa ne izpustite rutine nege kože.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Lecareux 💙 (@chloelecareux)

2. korak: prikrijte pomanjkljivosti

Tisti, ki trdijo, da je takšno ličenje le rezultat popolnoma negovane kože brez ličil, držijo s tistimi, ki pravijo, da popolna depilacija v bikini predelu ni boleča. Kajti po hidraciji kože se lahko začnejo resne stvari. Najprej prikrijemo majhne rdečice ali druge sledi mozoljev ali aken. Za ta videz našo običajno podlago zamenjamo za lahkotno in matirajočo BB ali CC kremo. Še nekaj ​​dotikov korektorja za nepopolnosti, ki so kljub vsemu ostali vidne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hannah mussette 🧿 (@mussette)

3. korak: Osvetlimo

Ko je osnova naše polti končana, ji dodamo bronzer in osvetljevalec. Najprej z matirajočim pudrom v prahu in znamenitim senčenjem. Tu ni govora o posnemanju kraljice te tehnike Kim Kardashian. Ideja je porjavela polt na templjih, ličnicah in spodnjem delu obraza. Sledi rdečilo. V središču pozornosti je ponovno ta zdrav sijaj. Nanesemo ga na vrh ličnic ter na sredino in konico nosu ter celo na brado in čelo. Rdečilo nam pomaga doseči učinek, podoben sončnim opeklinam po dopustu (toda brez pravih opeklin). Tisti, ki imajo naravno pege, jih lahko poudarijo tudi s svinčnikom. Seveda, lahko to poskusite tudi, če sicer nimate peg. Vendar ne smemo pozabiti, da je skrivnost tega ličenja ostati zvest svoji koži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Lecareux 💙 (@chloelecareux)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 15 najlepših poletnih torbic, ki jih lahko nosite na morju ali v mestu

Priporočamo tudi: Najlepši trendi pričesk letošnjega poletja z izdelki za oblikovanje las Philips

Najbolj brano