To so največji trendi pričesk s tednov mode, ki jih bomo nosili prihodnjo sezono

Preizkusite jih že to jesen.

To so največji trendi pričesk s tednov mode, ki jih bomo nosili prihodnjo sezono - Foto: Profimedia

Tedni mode so letošno jesen postali tudi virtualni, a to oblikovalcem ni preprečilo, da bi predstavili svoje najnovejše novosti za naslednjo sezono, skupaj z nekaj osupljivimi pričeskami. Pripravite svoje krtače in veliko laka za lase ter si oglejte največje trende pričesk za prihodnjo pomlad in poletje.

Cinq à Sept

Da bi pohvalila romantiko in ženstvenost kolekcije Cinq à Sept, je frizerka Mandee Tauber ustvarila sproščene valovite kodre brez napora z debelim kodralnikom. Najprej je lase popršila s sprejem za zaščito las pred vročino, nato pa jih posušila s plosko krtačo. Nekaj centimetrov od korena las je začela kodrati lase , tako da je naredila vzorec S-kodrov. Da je zaključila videz, je nanesla nekaj suhega spreja, da je kodre razprla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinq à Sept (@cinqasept) on

Christian Siriano

V eni redkih modnih revij newjorškega tedna mode v živo je Christian Siriano predstavil svojo kolekcijo za pomlad 2021 v svojem domu v Connecticutu. Pričeska je bila uglajena v obliki dveh fig - ali kot jih imenuje frizer Anthony Cole - "abstraktne fige". Da bi dobil abstraktni videz, je Cole lase ločil na dva dela. Cole je lase sukal navzgor, naredil dve figi in ju pritrdil eno nad drugo.

Christian Cowan

Za kolekcijo Christian Cowana, ki je bila navdihnjena s 70-imi leti prejšnjega stoletja, se je frizerka Evanie Frausto sklicevala na zgodovino. "V resnici vidite veliko punk-glamurja iz 70-ih, vendar je temelj veliko globlji od tega. Živimo skozi zgodovinsko gibanje in ljudje niso več utišani. Govorijo in so glasni - in te pričeske govorijo isti jezik. Torej, nič ni subtilnega - barvita in bleščeča z velikimi bodicami. Bistvenega pomena je bilo zagotoviti, da ima vsak talent svoj trenutek, da zasije in se počuti močnega v svoji koži."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRISTIAN COWAN (@christiancowan) on

Rodarte

Frizerka Rachel Lee je za Kate in Lauro Mulleavy ustvarila dva videza: romantični mehki valovi in elegantna figa. "Lasje v tej sezoni so se nanašali na organsko žensko moč," je dejala Rachel. "Valovi in tekstura so bili ustvarjeni z mislijo, da je mehkoba močna. Elementi narave omogočajo spreminjanje videza skozi ves dan; tekstura, skozi katero lahko sonce sije in se prosto giblje z vetrom in plastmi, ki lahko postanejo eno s cvetjem."

Rebecca Minkoff

Za modno revijo Rebecce Minkoff za pomlad 2021 je oblikovalka zahtevala "kul, pariško dekliško vzdušje" - slog, ki ga redno streže slavni frizer Ryan Trygstad. "Rebecca je želela, da se lasje zdijo, kot da smo se ravno zbudili." "Pozvala je k teksturi in naravnim zaključkom brez vidnega izdelka." Za ustvarjanje teksture je Trygstad uporabil kodralnike različnih debelin in peno za ustvarjanje kodrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⓇⓎⒶⓃ ⓉⓇⓎⒼⓢⓉⒶⒹ (@ryantrygstadhair) on

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je džins uniforma tega meseca

Priporočamo tudi: Oglejte si najlepše kreacije z modne revije Ralph & Russo

Najbolj brano