Lepotni videz Andie MacDowell, o katerem govori ves internet, je bil zvezda zaključne slovesnosti v Cannesu

Ameriška igralka postaja lepotna ikona na rdeči preprogi 75. izdaje morda najpomembnejšega filmskega festivala na svetu.

Lepotni videz Andie MacDowell, o katerem govori ves internet, je bil zvezda zaključne slovesnosti v Cannesu - Foto: Profimedia

Andie MacDowell ruši vse vzorce na rdeči preprogi. Ni skrivnost, da je Andie MacDowell na lanskem filmskem festivalu v Cannesu povzročila precej razburjenja. Ko se je 64-letna igralka, model in mati treh otrok pojavila na rdeči preprogi na premieri filma Annette, je vse prisotne - v živo in na spletu - osupnila s svojimi novimi sivimi lasmi. Po večletnem razmišljanju o tem se je MacDowellova odločila, da ne bo več barvala svojih kodrov v običajnem odtenku rjave (ta čudovita barva las je bila za vedno ovekovečena v filmu Štiri poroke in pogreb), temveč da bo njen nov zaščitni odtenek postala srebrno siva barva. Barva, ki jo je nosila tudi na rdeči preprogi leta 2022. 

"Bila sem zelo previdna, ker nisem želela nikogar razočarati, zato sem poskušala nositi lasulje, da bi osrečila ljudi. A takoj ko sem to storila, mi je postalo jasno, da me instinkt vodi v pravo smer, saj se še nikoli nisem počutila tako močno. Počutim se bolj iskreno. Zdi se mi, da se mi ni treba pretvarjati. Zdaj resnično sprejemam to, kar sem. Počutim se zelo udobno. Mislim, da na veliko načinov še bolj izstopa z mojim obrazom. Mislim, da mi lepo pristoji," je dejala igralka v intervjuju.

Potem ko je igralka sprejela naravnost svojih novih las, ki ji, mimogrede, ne bi mogli pristati bolje, si je na zaključni slovesnosti festivala drznila nositi ličila v slogu serije Euphoria in s tem dokazala, da se ta trend ne konča pri 30 letih in da ga lahko nosi vsakdo, ne glede na starost. 

Igralka je nosila smaragdno zeleno obleko in črne sandale. Pod očmi je imela kristale v enakem odtenku kot obleka in naravna ličila. 

Od premiere serije Euphoria se vse več ljudi odloča za drzna ličila z bleščicami, živahnimi barvami in grafičnimi vzorci. To ni ušlo nobeni od zadnjih rdečih preprog - je torej to zadnji dokaz, ki ste ga potrebovali, da si ga upate nositi na naslednjem glamuroznem videzu?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Letošnje poletje ne bomo nosili ličil po vzgledu Anele Šabaganić

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene z roko v roki s svojim možem Albertom navdušila v kombinaciji, ki smo jo pred 15 leti nosili vsi

Najbolj brano