Kendall Jenner obudila trend kratkih, kvadratnih nohtov: To je nasvet, kako jih narediti še bolj elegantne in moderne

31. 12. 2023
Se vrača trend kratkih in kvadratnih nohtov? Tako jih nosi Kendall Jenner. (foto: Profimedia)
Profimedia

Se vrača trend kratkih in kvadratnih nohtov?

Manekenko Kendall Jenner so v Aspnu opazili z nečim precej presenetljivim - ne gre za družbo, v kateri se zadržuje, ali njene obleke, ampak za to, kako si je okrasila konice prstov. Ko je objavila nekaj napihnjenih selfijev in en martini espresso (v čokoladno rjavem suknjiču Phoebe Philo), nismo mogli verjeti svojim očem in smo se vprašali, "ali Jenner nosi že dolgo opuščeno kvadratno obliko nohtov?"

Ne spreglejte:

"Kvadratni nohti se vračajo," pravi Zola Ganzorigt, ki je odgovorna za oglate konice Kendall Jenner. Kratki nohti so imeli velik trenutek v letu 2023 in za nekoga, ki je osredotočen na šport (Jennerjeva rada deska na snegu), Ganzorigtova pravi, da je to dobra modno osveščena in še vedno funkcionalna srednja pot. "Prav tako je bolje, da ima kratke nohte zaradi dela," dodaja Ganzorigt. 

Če želite doseči klasičen francoski videz (vendar se ne počutite, kot da ste se vrnili v srednješolski salon za nohte), ima Ganzorigt nasvet: beli rob naj bo oster in tanek. "To je tisto, kar ga naredi modernega in elegantnega."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ni nujno, da so dragi, a so vedno v trendu: najljubši uhani Jelene Đoković in Jennifer Lopez se vedno nosijo z vsem

Priporočamo tudi: Če se vam te dni kolca po Parizu, vas bo ta šik francoski biser pri naših sosedih zadovoljil do onemoglosti (do tja so le slabe 3 ure vožnje)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik