Bi jo prepoznali? Tako svetle barve las Angelina Jolie ni imela že dolgo, odtenek pa je kot nalašč za ženske nad 40 let

Igralka in filantropinja že več let ni spremenila barve las.

Bi jo prepoznali? Tako svetle barve las Angelina Jolie ni imela že dolgo, odtenek pa je kot nalašč za ženske nad 40 let - Foto: Profimedia

Angelina Jolie je spet blondinka. Čeprav je njen videz iz 90. let še vedno vodilni v trendih pričesk in ličil, se njen novi videz vsekakor odmika od temnih las, ki so nostalgikom všeč. Ko so jo 26. aprila skupaj s sinom Maddoxom opazili na zasebnem dogodku v Beli hiši, je bila opazna (tudi) zaradi nove barve las, ombré blond, ki je igralkino postavo obsijala s soncem, saj so jo fotografirali, ko je prihajala v Rožni vrt na večerjo v čast južnokorejskega predsednika Yoon Suk Yeola.

Ne spreglejte:

To ni prvič, da je Angelina Jolie spremenila barvo las: za več vlog, med katerimi so Girl, Interrupted, Gone in Sixty Seconds, Salt, Life or Something Like It in nazadnje Come Away as Rose, je igralka svoje temne lase pobarvala v platinasto, ledeno ali pepelnato blond odtenke, kar dokazuje tako vsestranskost kot tudi to, da je prehod iz rjavolaske v blondinko travmatičen, vendar z nekaj praktičnimi prilagoditvami glede podtonov in oblikovanja sprejemljiv.

Angelina Jolie blondinka: podrobnosti o novem videzu

V tem primeru je njen novi videz nežen odtenek zlate blond barve, ki se odlično zlije po dolžini in s temnejšimi koreninami, ki poglobijo videz. Zdi se, da je bila preobrazba izvedena s strategijo "senčenja korenin", tehniko, ki jo zvezdniki radi uporabljajo za ustvarjanje kontrasta med dolžinami in koreninami, zaradi česar lasje ne potrebujejo toliko pozornosti, saj morajo tudi zvezde varčevati s časom.

Senčenje korenin Angeline Jolie: manj vzdrževanja in več svetlobe 

Ta dvobarvna strategija se popolnoma ujema s poltjo igralke, ki zdaj nosi temno ombré blond barvo s poudarjenimi medenimi odtenki v pramenih ob obrazu, da bi ta predel polepšala in mu namenila vso pozornost. Ta radikalna sprememba prihaja ravno v času poletja in poletnih videzov, predvsem pa bi lahko napovedala njeno podobo za novo glavno vlogo, ki jo bo odigrala v biografskem filmu o življenju Marie Callas z naslovom Maria, naslednjem projektu čilskega režiserja Pabla Larraína, ki je leta 2016 upodobil nekdanjo prvo damo Jacqueline Kennedy v filmu Jackie.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez v obleki, za katero so morali izprazniti stopnice na rdeči preprogi Met Gala

Priporočamo tudi: Nicole Kidman je na Met Gali vzela dih v 19 let stari obleki iz kultnega oglasa

Najbolj brano