4 najlepše barve las, ki jih trenutno želijo vsi: Predstavljamo vam najbolj iskane barvne odtenke za jesen

7. 11. 2023
4 najlepše barve las, ki jih trenutno želijo vsi: Predstavljamo vam najbolj iskane barvne odtenke za jesen (foto: Profimedia)
Profimedia

Želite to jesen osvežiti svojo barvo las? Ponujamo vam 4 predloge najbolj atraktivnih barv las!

Se včasih počutite preobremenjeni zaradi hitrega spreminjanja lepotnih trendov? Niste edini. Vsaka nova sezona nam prinese veliko novosti iz sveta lepote, zato je težko ločiti tiste, ki si zaslužijo vašo pozornost, od tistih, ki je ne. Tudi slavne dame so pravi vir navdiha, zato smo poiskali najlepše barve las, ki jih to jesen videvamo v vseh frizerskih salonih.

Ne spreglejte:

Če tudi vas zanima ta tema, nadaljujte z branjem in naredite posnetke zaslona, ​​da jih pokažete svojemu frizerju, ko naslednjič obiščete salon. Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo idej – pred vami je več kot dovolj navdiha, da boste preživeli naslednjih nekaj mesecev.

1. Butterscotch blond

Butterscotch blond združuje bogate karamelne in zlate odtenke. Laska vsem tenom kože, saj daje toplino obrazu in dodatno dimenzijo pričeske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

2. Kavbojski baker

EmRata je z objavo selfija s to privlačno barvo las vzbudila veliko zanimanja internetne skupnosti - vse, kar je sledilo, je zgodovina. Mešanica tople rjave in bakrene barve ima zdaj svoje življenje s hashtagom #cowboycopper TikTok, ki ima več kot 236,3 milijona ogledov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AZ HAIRSTYLIST 🌵 Copper Queen 👑 (@jm.beautyglam)

3. Bronde

Se ne morete odločiti, ali bi radi jeseni bili rjavi ali modri? Ni vam treba izbirati med obema. Odtenki "bronde" so eni najbolj iskanih za to obdobje; uravnoteži toplino rjave z osupljivimi odtenki modre, ki osvetlijo obraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOBI HENNEY (@tobimakeup)

4. Nevtralna rjavolaska

Še en odtenek, ki se ga modna množica ne more naveličati to jesen, je barva klasične rjavolaska. Kombinacija zlatih in pepelnatih tonov za tako toplo kot hladno barvo las – to je odgovor na vprašanje vseh neodločnih dam, ki si za jesen 2023 želijo novo barvo las.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOBI HENNEY (@tobimakeup)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Od 4. novembra tem 4 znamenjem sledi drama: Konec retrogradnega Saturna ne bo popustljiv, ta znamenja pa bo ta preobrat najbolj prizadel

Priporočamo tudi: Maggie Smith ali kako pri 88 letih nositi "popolnoma modri videz", potem ko je postala model znamke Loewe

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač