To je tehnika barvanja las, ki bo vaši pričeski dodala pravi francoski šik

L'Oréalova profesionalna tehnika barvanja las v dveh korakih poskrbi za ekskluzivne odtenke, ki vaši pričeski dodajo pravi francoski šik in neverjetno sofisticiranost.

Promocijsko sporočilo, 24. 3. 2022
To je tehnika barvanja las, ki bo vaši pričeski dodala pravi francoski šik - Foto: L'Oreal

Francoski slog se skriva v novi L'Oréalovi tehniki barvanja las v frizerskih salonih French Glossing, ki pričeski pričara navdihujočo eleganco in očarljivost, ki jo je težko opisati, a v trenutku pritegne pozornost.

Mladosten in naraven videz v 2 korakih

French Glossing zagotavlja večdimenzionalnost in prehajanje svetlih odtenkov po celotni dolžini las, obenem pa poskrbi za popolno prekrivanje sivih las, s čimer lahko prav vsakemu priskrbi naraven mladosten videz. 

To lahko dosežejo le profesionalci v salonih, zato je L'Oréal za svojo novo tehniko barvanja las pooblastil strokovnjake, da v 2 korakih poskrbijo za popolno barvo s prehajanjem in obenem popolno prekrivnost las vse od korenin do konic. 

Kako do barve s popolnim prelivanjem odtenkov

1. korak: Barvanje narastka z oksidativno barvo Majirel ali Inoa.
2. korak: Kislinski sijaj na dolžini las z barvo brez amoniaka Dia light. 

Dia Light je 70 % gel-krema brez amoniaka in s prijetnim vonjem, ki jo obožuje vse več frizerjev. Sprva so jo zaradi idealnega toniranja oboževali mojstri balayagea, zdaj pa tudi drugi, saj je kot nalašč za doseganje popolnih prehodov barve in prekrivanje sivenja. Zdaj je na voljo tudi 8 novih odtenkov.

Akademija in zadovoljni frizerji

L'Oréal je znan tudi po svoji akademiji, kjer imajo frizerji možnost dopolnjevati svoje znanje in se naučiti novih tehnik friziranja in barvanja, kot je povedala tudi frizerka Simona Luštek Dolinar, ki ima frizerski salon v Novem mestu: 

»Poklic frizerja z veseljem opravljam, kajti to me veseli in izpopolnjuje. 15 let že sodelujem in delam s podjetjem L'Oréal. Za to lasno kozmetiko sem se odločila, ker želim svojim strankam le najboljše. S kozmetiko L'Oréal sem želela doseči boljše rezultate, predvsem pa obdržati dobro strukturo las in zdravo lasišče. Podjetje me tudi vedno povabi na svoje akademije, kjer imam možnost dopolnjevati svoje znanje, naučim se novih tehnik friziranja in vse z veseljem prenašam na svoje stranke. Z njimi pridobivam nove izkušnje in še več znanja, ki mi omogoča, da sem v svojem poklicu še bolj uspešna.«

Simonin model na Akademiji je bila vplivnica Nives Orešnik, priznana zagovornica aktivnega življenskega sloga, ki ji vdano sledi že veliko Slovenk.

Na Akademiji se je na svojem modelu izpopolnjevala tudi frizerka Nevenka Senica iz Planine pri Sevnici, lastnica dveh salonov, ki nam je prav tako zaupala nekaj o svojem delu:

»Imam najlepši poklic na svetu. Ni boljšega občutka, kot je, ko se stranka z našo kreacijo počuti lepo, samozavestno in zadovoljno. Rada sledim novostim in trendom ter imam produkte, s katerimi ustvarjam karseda lepe in trendne pričeske. Uživam v svojem delu in se trudim, da to strast in veselje občuti vsak, ki vstopi v moj studio na Planini ali v Šentjurju.«  

 

 

Najbolj brano