To poletje se lepotimo z nežnimi pasteli

V poletnih mesecih nam sladoledno-pastelnih razvajanj ni nikoli dovolj.

Lepota, 25. 7. 2015

vlažilno

Moisturizing Sorbet Cream, Collistar, z izvlečkom jagode kožo osveži in jo tonificira. Izdelek je kot nalašč za vse, ki potrebujete obilje vlage, 23,47 €.

laki, zoya

Kolekcijo Delight, Zoya, odlikuje šest visokopigmentiranih, kremnih in sijočih odtenkov. Pripravite se na barvit in izstopajoč videz, 12,40 €.

parfum

Dolce, Floral Drops, Dolce & Gabbana, je sveža cvetna dišava s harmoničnimi značilnostmi belih cvetov in svežimi zelenimi zgornjimi notami listov nerolija, ki oplemenitijo njen značaj in njeno svežino, 30 ml, 60 €.

parfum

L'Occitanov parfumski gel za prhanje Iris Bleu & Iris Blanc je del bogate dišavne kolekcije Collection de Grasse; kožo očisti in odišavi z elegantno žametno cvetno dišavo, ki se je porodila s prepletom dveh dragocenih perunik, 14,70 €.

kremasto senčilo

Kremasta barva za oči s teksturo jutranje rose se ne nabira v gubicah in ne bledi. Moussaline je mehka in zračna breskovo rožnata barva Shiseidovega kremnega senčila za veke, 30,50 €.

vlažilna krema

V trenutku polepša videz področja okrog oči, obogaten je s posebno kombinacijo sestavin, ki hladijo in pomirjajo, izbrišejo oteklost, dajo zdrav sijaj in prekrijejo nepravilnosti. Aquasource, Total Eye Revitalizer, Biotherm, 34 €.

parfum

Eau Sucrée, Thierry Mugler, je čudovita nova interpretacija dišave Angel, ki temelji na treh notah: kiselkastem užitku sorbeta iz rdečih jagod, sladkobnem okusu karameliziranega beljaka in razkošni razvadi pačulija in vanilje, 59,80 €.

Pripravila: Petra Windschnurer

Najbolj brano