Lepota Promocijsko sporočilo

To so vitamini, ki pozimi lasem povrnejo življenje (pomembna je nega od znotraj)

26. 1. 2022
To so vitamini, ki pozimi lasem povrnejo življenje (pomembna je nega od znotraj) (foto: Bloom Hair)
Bloom Hair

V zimskem času morajo naši lasje pretrpeti marsikaj. Debela pokrivala, veter, mrzel zrak zunaj ter topel in suh v ogrevanih prostorih povzročijo, da postanejo suhi ter brez sijaja in življenjske energije. Kako jim lahko čim bolj uspešno pomagamo?

Vse smo dobro seznanjene z izdelki za nego, kot so olja in maske, ki lasem pomagajo od zunaj; pa vendar včasih to ni dovolj, nahraniti jih je treba tudi od znotraj, da si lahko resnično opomorejo in zasijejo.

To lahko dosežete z vitamini, ki jih lasje potrebujejo za svoje zdravje. Tako jim boste nudili vso potrebno oporo, ki jo potrebujejo, da sijoči in zdravi preživijo zimo in premagajo njene negativne učinke.

Vitamini Bloom Hair vsebujejo vse tiste vitamine, ki bodo lasem pri tem pomagali:

Glavni je biotin, ki je osnovna beljakovina, ki sestavlja lase, kožo in nohte. Ta izboljša keratinsko strukturo v telesu, zato preprečuje izpadanje in lomljenje las ter podpira njihovo rast. 

Poleg biotina Bloom Hair vsebujejo še druge koristne snovi, kot je vitamin A, ki neguje tudi lasišče, vitamin D, ki spodbuja zdravje lasnih mešičkov, kar poskrbi za zdrave in lepe lase brez izpadanja. Dodatno so obogateni še s številnimi vitamini in ekstrakti – izvlečkom listov koprive, zelenega čaja matcha ali morskim kolagenom.

Kompleksna kombinacija sestavin odpravlja izpadanje las, zmanjša krhkost las, razcepljene konice, spodbuja rast novih las, okrepi njihovo moč in izboljša stanje lasišča.

Gumijasti bomboni za nosečnice in doječe mamice Bloom Hair poleg vitaminov B, C, D in E ter biotina, selena in cinka ter magnezija in joda vsebujejo še folno kislino, imenovano tudi materinski vitamin. Folna kislina spodbuja absorpcijo pomembnih snovi iz prehrane, tako da so lasje tudi bolj nahranjeni z vsemi potrebnimi vitamini.

Vsi izdelki Bloom Hair so brez laktoze, glutena, so vegetarijanski in niso preizkušeni na živalih.

Vprašajte lepotne vplivnice, ki so jih preizkusile:

Lepotne vplivnice so na Instagramu že razkrile, da prav z vitamini Bloom Hair skrbijo za svojo krono lepote.

Tjaša Prašnikar pravi, da jih jemlje že skoraj od poroda in da je razlika očitna. Prepričana je bila, da ji bodo po porodu lasje izpadali kot prvič, ko je rodila, a se mora pohvaliti, da tokrat ni tako, zahvaljujoč vitaminom Bloom Hair.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TJAŠA 🌹 (@prasnikartjasa_)

Sabrina, ki objavlja na profilu manylovesbysabrina, pa pravi, da so 'bloomhairsi' odlično dopolnilo, če želite imeti daljše in močnejše lase pa tudi lepšo kožo in počutje nasploh. »V zimskih mesecih se še posebej posvetim dobri prehrani in dodajanju vitaminov (Bloom Hair), da ohranjam čim lepšo kvaliteto las. Poleg tega uporabljam več olja za lase in hranilne maske, saj imam precej suhe lase, ki potrebujejo veliko nege.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓂𝒶𝓃𝓎 𝓁𝑜𝓋𝑒𝓈 𝒷𝓎 𝒮𝒶𝒷𝓇𝒾𝓃𝒶 (@manylovesbysabrina)

Bloom Hair so vam na voljo kot:

• kapsule, dodatno obogatene s številnimi vitamini in ekstrakti

gumijasti samorogi, ki so okusna alternativa za vse, ki jim požiranje kapsul povzroča težave;

• gumijasti bomboni za nosečnice in doječe mamice – posebna kombinacija sestavin, varnih za nosečnice in dojenčke, ki je hkrati učinkovita pri preprečevanju izpadanja las.