Slovenke so testirale revolucionarno Vichy Liftactiv Supreme kremo

Vichy je ustvaril novo generacijo nege Liftactiv Supreme z lifting učinkom, ki traja cel dan, za mladostnejši jutri. V sodelovanju z Elle je Vichy izbral 40 srečnic, ki so prejele Vichy Liftactiv Supreme in so imele priložnost preizkusiti to revolucionarno inovacijo na lastni koži. Njihovi odzivi so nadvse pozitivni in navdihujoči.

Lepota, 17. 4. 2015
Slovenke so testirale revolucionarno Vichy Liftactiv Supreme kremo

Nov izdelek predstavlja novo vizijo nege, ki deluje takoj in odpravlja znake staranja kože, ki se pojavijo čez dan, obenem pa dolgoročno zagotavlja mladosten videz kože. Vichy predstavlja dinamičen pogled na proces nastajanja gub ter izgubo čvrstosti in staranja kože in nov izdelek Liftactiv Supreme, ki odpravlja znake staranja kože: ZDAJ, ko jih zagledam, ZVEČER, ko opazim njihovo poslabšanje in DOLGOROČNO, ko se vtisnejo v kožo.

IZJAVE ŽENSK, KI SO TESTIRALE VICHY LIFTACTIV SUPREME

»Že po desetdnevni uporabi kreme sem opazila, da zvečer ni nič več pekočega občutka na koži po celodnevnem gibanju na mrazu.« Maja iz Slovenj Gradca.

»Od kreme Liftactiv Suprem sem pričakovala prijeten vonj, ki sem ga sicer navajena pri Vichyjevih izdelkih. Izpolnila je moja pričakovanja.« Alenka iz Ljubljane.

»Ko sem zasledila poziv na ekskluzivno testiranje izdelka v sodelovanju z Elle, sem bila sprva malo skeptična, saj imam zelo občutljivo kožo. Ob prvem nanosu sem sicer občutila pekoč občutek, ki pa ga že ob naslednji uporabi ni bilo več. Koža je postala žametna.« Lili iz Ljubljane.

»Že po prvi uporabi nege Liftactiv Supreme je moja koža postala gladka na otip, spremljal me je občutek svežine in prijetnega vonja.« Marjana iz Križ.

»Po jutranji uporabi kreme me je ves dan spremljal neverjeten občutek! Koža tudi čez dan ni izgubila čvrstosti, ohranila je sijaj, polt je ostala mehka in gladka. Všeč mi je bila svežina mojega obraza. Čestitam! Ta izdelek res nudi vse, kar reklamira.« Mateja iz Šentjerneja.

»Že po štiridnevni uporabi kreme je bila moja koža vidno pomlajena. Izrazite gube okoli ust in oči je izdelek zmanjšal in zgladil. Koža je postala napeta, sijoča, navlažena in nahranjena, učinek pa je bil viden ves dan. Čeprav je moja koža mešana do mastna, je bila po uporabi matirana, enotna in brez odvečnega sebuma in sijaja.« Barbara iz Ljubljane.

»Tekstura izdelka Liftactiv Supreme je prijetnega vonja, se izredno lepo nanaša, kožo pa naredi svilnato in mehko.« Mateja iz Celja.

»Ko sem se prijavila na testiranje, sem pričakovala le kakšen tester, kot smo jih vajeni iz drogerij in lekarn. Ko sem videla poštarja s kremo, pa se mi je kar nasmejalo. Hvala, Vichy! Krema je name naredila tako dober vtis, da jo bom kupila takoj, ko mi je zmanjka.« Dijana iz Rimskih Toplic.

»Po uporabi se mi zdi, da moja koža veliko bolje prenaša vremenske vplive in preostale obremenitve dneva.« Katja iz Vipave.

Najbolj brano