Si želite sijoče kože brez nepravilnosti, čudovitih nohtov in las? Me vemo, kaj resnično deluje!

Bi se opredelile kot ženska, ki že od nekdaj pozorno skrbi za svoj videz kože, las in nohtov? Poleg tega ste aktivne in imate zdrav življenjski slog? Potem vam bo kot na kožo pisana Medexova lepotna linija prehranskih dodatkov – pomagala vam bo pri doseganju in ohranjanju zdravja in sijaja kože, nohtov in las. 

Promocijsko sporočilo, 24. 3. 2023
Si želite sijoče kože brez nepravilnosti, čudovitih nohtov in las? Me vemo, kaj resnično deluje! - Foto: Medex

Koža je največji organ in čutilo ter tudi prvi pokazatelj, kako dobro skrbimo zase. Naporen in stresen vsakdanjik pogosto pripomore, da se ujamemo v začarani krog: izpuščati začnemo redne in zdrave obroke ter posegati po manj zdravi in hitri prehrani, vse manj smo telesno aktivni, pozabimo na čas zase, namenjen sproščanju, vse manj pa je tudi časa za nego telesa.

Vse to se vedno odrazi tudi na našem videzu: koža postane pusta in izgubi sijaj, lasje tanki, lomljivi in brez življenja, nohti pa krhki. Kako si lahko pomagate? 

Skorajda brez napora boste z Medexovo lepotno linijo dosegle to, kar ste si vedno želele. Kakovostna prehranska dopolnila, ki temeljijo na kolagenu, bodo vašo kožo, lase in nohte nahranila od znotraj, in ne le površinsko. 

Ponovimo: kaj je kolagen?

Kolagen je kot nekakšno lepilo, brez katerega telo ne more. Vlakna kolagena kot najbolj zastopane beljakovine v človeškem telesu so namreč glavni gradniki medceličnega prostora vezivnih tkiv, s čimer dajejo celicam oporo in skrbijo za stabilnost tkiva. Kolagen je prisoten v koži, hrustancu, kosteh, mišicah in kitah ter vsem vezivnem tkivu.

Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu proces nastajanja upočasni, kar najprej opazimo na koži, laseh in nohtih. Ker ima kolagen v telesu zelo pomembno vlogo, je zelo zaželena in pogosta sestavina tako kozmetičnih izdelkov kot prehranskih dopolnil.

Kdaj začnemo jemati kolagenske prehranske dodatke?

Zanje se odločite, ko vas začne motiti kaj od sledečega:

Mastna koža z aknami, ogrci, razširjenimi porami.

Občutljiva koža, ki se kaže kot pordelost, alergije, rosacea, suhost in hrapavost, občutek zategovanja ali povečana občutljivost za zunanje dejavnike.

Prvi znaki staranja, kot so drobne ali že bolj izražene linije in črte, gube okoli nosu in ustnic.

Znaki staranja, kot so gube, ohlapna koža, izguba volumna in prožnosti, zmanjšana čvrstost in sijaj.

Pigmentne lise kot posledica staranja, UV-sevanja, kajenja ali onesnaženega zraka

Krhki in lomljivi lasje brez volumna in sijaja, ki jih težko oblikujemo v želeno pričesko in/ali razcepljene konice.

Krhki in lomljivi nohti, ki se cepijo in hitro zatrgajo.

Suha ali pordela obnohtna kožica, ki se trga ali hitro vname.

Za kožo, kot jo želite

Medexovi kolageni od znotraj delujejo proti staranju, nahranijo in navlažijo kožo, zmanjšajo gube in preprečujejo nastanek novih, izboljšajo elastičnost in čvrstost kože ter uravnavajo nepravilnosti na koži.

... in še za zdrave lase in nohte

S pomočjo Medexovih kolagenov bodo tudi vaši nohti čvrsti, lasje pa gostejši in močnejši.

Kolagen lift v tekočini vsebuje patentirani hidrolizirani kolagen Naticol® ribjega izvora, ki klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože ter ohranja zdrave lase in nohte. Kolagenu so dodani še elastin, ki poleg kolagena koži daje elastično strukturo in oporo, hialuronska kislina, vitamini in minerali. 

Študije o učinkovitosti so pokazale, da se delci hidroliziranega kolagena odlično absorbirajo in skozi črevesno steno prehajajo v krvni obtok ter spodbujajo sintezo lastnega kolagena.

Medexovo linijo kolagenov za lepo kožo, lase in nohte dopolnjujejo še kolagen lift v prahu, kolagen lift raztopina v stekleničkah, kolagen Q+ v kapsulah.

Poleg kolagenske linije pa vam je na voljo tudi Medexova linija veganskih lepotnih dopolnil z mineralom lepote MSM, namenjenim tudi veganom oziroma tistim, ki se izogibajo kolagenu in drugim prehranskim dopolnilom živalskega izvora.

Medexova izdelka MSM + beauty minerals v prahu in MSM lift + Q10 v tekočini vsebujeta najčistejši MSM na trgu.

V raztopini MSMlift + Q10 koencim Q10 razpada kar štirikrat počasneje kot v konkurenčnih izdelkih, in tako dejansko zagotavlja pričakovani učinek. Ta vrhunski izdelek z inovativno formulo pa se lahko med drugim pohvali tudi z odličnim sadnim okusom pomaranče in ananasa, ki uspešno prikrije grenkobo žvepla.  

Patentirani OptiMSM® klinično dokazano prispeva k manjšanju gub, izboljšanju čvrstosti in elastičnosti ter hidraciji kože. Selen in cink prispevata k ohranjanju zdravih nohtov in las ter imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože.
Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in k normalni obarvanosti kože in las.

MSM + beauty minerals v prahu poleg patentiranega OptiMSM® vsebuje še vitamin C ter minerale lepote selen, cink, baker ter organsko obliko silicija, ki skrbi za zdravo kožo, hrustanec, kosti in vezivna tkiva ter sodeluje pri številnih biokemijskih reakcijah, zlasti pri normalni tvorbi kolagena, elastina in vezivnega tkiva.

In, ali poznate ceramide? To so telesu lastne maščobne molekule, ki so v vrhnji plasti kože in zapolnjujejo prostore med mrtvimi celicami. Nastanejo iz celic povrhnjice in tvorijo roženo plast kože ter jo ščitijo pred mehanskimi, kemičnimi in mikrobiološkimi poškodbami. Delujejo kot tesnilo in preprečujejo izgubo vode. S staranjem količina ceramidov v koži začne upadati, to pa dodatno pospešijo okoljski dejavniki. Pomanjkanje ceramidov povzroči suho in srbečo kožo, občutek zategovanja kože, raskavost in gubice.

Medexove kapsule Ceramidi poleg rastlinskih ceramidov Ceramosides™ vsebujejo še vitamine A, C in E ter cink in so že vse od lansiranja na trg zelo priljubljene. Učinek jemanja se namreč pokaže že po 15 dneh. 

Medexovo vegansko linijo za lepo kožo, lase in nohte poleg izdelkov MSM + beauty minerals v prahu, MSM lift + Q10 v tekočini in kapsul Ceramidi dopolnjujejo še kapsule Hyaluron za mladosten videz kože. Hialuronska kislina namreč prispeva k zmanjšanju gub ter izboljšanju napetosti in elastičnosti kože, prvi učinki pa so vidni že v 30 dneh. 

To so vse dodane vrednosti Medexovih lepotnih izdelkov:

√ Izdelki so izdelani v Sloveniji in so plod slovenskega znanja, saj so razviti v Medexovih razvojnih laboratorijih.

√ V kar v največji meri so naravni, brez dodanih umetnih barvil in arom, barvil in sladkorjev ter tudi brez glutena in laktoze.

√ Vsebujejo le patentirane sestavine, katerih učinkovitost je potrjena s kliničnimi študijami – učinkovine s kar se da veliko biorazpoložljivostjo.

√ Vsebujejo vitamine in minerale za sinergijsko celostno delovanje.

√ So odličnega okusa.

√ Priporočeni dnevni odmerki so varni in ravno prav veliki, da z njimi dosežemo učinke, kot jih potrjujejo klinične študije, ni pa nevarnosti, da bi zaradi ''predoziranja'' čutili stranske učinke;     

√ Medexovi kolageni niso ''od včeraj''. Na trg so prišli pred dobrim desetletjem, ko je bilo ponujanje kolagena v obliki prehranskega dopolnila pionirsko. Odtlej je Medex na trg poslal že več generacij tako lepotnih kolagenov za kožo, lase in nohte kot kolagenov za podporo hrustancu in kostem v sklepih.

Najbolj brano