Psst – Samo za ženske

Hej, superženske, ustavite se za trenutek, poznamo namreč SEAcret brezčasne mladosti in lepote!

Promocijsko sporočilo, 2. 3. 2017

Služba brez predvidenega delovnega časa, ki traja praktično 24 ur na dan in 365 dni na leto. Naporni delovni vikendi in prazniki ter mnogo neprespanih noči. Zahtevane so mnoge veščine in znanja, dnevnih nalog pa nikdar ne zmanjka. Takšna je "služba" vseh mam in žensk oz. superžensk, ki vse to in še več storijo z velikim veseljem in brez napora, saj je vsak nasmešek poplačilo za njihov trud. Tega se zavedajo tudi v Hotelih LifeClass Portorož, kjer poznajo skrivnost dobrega počutja in pomladitve duše ter telesa, v mesecu žensk pa bodo dame razvajali na prav poseben način.

Marec je mesec za ženske

Dan žena in materinski dan sta praznika, posvečena ženskam in materam, ki se po svoji naravi običajno razdajajo za druge in sebe preredko postavijo na prvo mesto. Zato je prav, da si/jim v tem mesecu čestitamo za ves pretekli trud in se spomnimo vseh žensk, ki so imele v našem življenju posebno vlogo ter sem jim poklonimo.

Podarite (si) nov začetek

Če ste se prepoznale v opisu (ali pa ste med branjem pomislili na točno določeno osebo) je čas, da si podarite razvajanje ženske duše in telesa. V ta namen pripravljajo Hoteli LifeClass Portorož v marcu prav posebne ugodnosti in izbrane tretmaje samo za ženske. Podarite si delček časa zase, vdihnite ponos in srečo ter poiščite svojo najljubšo verzijo sebe, ki ste jo z odrekanjem skrile globoko vase. Prepustite se nežnim tretmajem morja, čutnim masažam z eteričnimi olji, revitalizirajte telo, posvetite se same sebi in odkrijte SEAcret. Prestižna anti-ageing nega obraza združuje inovativno masažo za bolj napeto kožo, najbogatejše morske učinkovine združene s tremi različnimi hialuronskimi kislinami pa v sinergiji delujejo za napetost in vitalnost kože. Sprejmite dan zase in pustite, da strokovnjaki LifeClass-a razvajajo vas. Obrnite nov list. Zaslužite si ga!

Skrb zase je ključna sestavina dobrega partnerstva in starševstva

V vsakodnevni rutini se lahko izgubimo in pozabimo na svoje cilje ali življenjske sanje, kar pa lahko dolgoročno negativno vpliva na samopodobo, psihično in fizično zdravje in najtesnejše odnose. Da slednje zajezimo in svoje življenje spremenimo, moramo ponovno odkriti sebe. Kdo sploh smo? Kaj si iskreno želimo? V čem zares uživamo? To pa lahko storimo le na način, da si vzamemo čas zase in sebe vsaj za nekaj trenutkov postavimo na prvo mesto. Ko si zastavimo nove cilje in jim sledimo, postajamo ponosni nase, srečnejši, mirnejši in bolj učinkoviti. Posledično lahko več energije namenimo partnerju in otrokom, lažje se spopadamo s stresnimi situacijami v službi in vsakdanjimi težavami. Tako preprosto je, samo tu in tam čas podarite sebi.

Najbolj brano