Profesionalni nasveti o ličenju: José-Luis Yuvé

"Najboljši tečaj ličenja ni tako zanimiv in poučen, kot če lahko pod prste gledam pravemu, profesionalnemu visažistu," pravi umetnica ličenja Nika Veger, ki na svojem blogu Beautyfullblog.si razkriva, katere trike ličenja Guerlainovega vizažista Joseja Luisa Yuvea je spoznala na nedavni predstavitvi Guerlainovih novosti.

Lepota, 7. 5. 2015
Profesionalni nasveti o ličenju: José-Luis Yuvé - Foto: profimedia

Prvi med njimi je: "Najpomembnejše ličilo je šminka! Če ste utrujeni, zaspani, bolani in nimate časa ali volje za 'all-over make-up', si nadenite sončna očala, ustnice pa poudarite z močno šminko. V trenutku boste svoj videz iz neurejenega spremenile v glamuroznega."

"Preden naličite oči, na področje podočnjakov oz. pod spodnjo veko ne nanesite ničesar (niti pudra niti korektorja). Po končanem senčenju in nanosu maskare področje pometite s čopičem (metlico) ali obrišite morebitne madeže, šele nato podočnjake prekrijte s korektorjem oz. predel osvetlite z osvetljevalcem," poroča Nika.

Za preostale trike in namige o profesionalnem ličenju poklikajte na: beautyfullblog.si/profi-make-up-nasveti-by-jose-luis-yuve/

Najbolj brano