Preverite, katera Urban Decay paletka najbolj pristaja vaši koži in barvi oči!

Se tudi vi že veselite prihoda priljubljene lepotne blagovne znamke v Slovenijo

Lepota, 22. 2. 2018
Preverite, katera Urban Decay paletka najbolj pristaja vaši koži in barvi oči! - Foto: Instagram Urban Decay

V resnici so tako zelo priljubljene, da se vsakih 15 sekund na svetu proda ena njihova paletka. Prav zato številni pravijo, da je blagovna znamka Urban Decay v svetu senčil naredila pravo 'Naked' revolucijo! Tokrat raziskujemo, zakaj je tako!

Če o njihovih paletkah povprašate zveste lepotne uporabnice vam bodo v en glas odgovorile, da se odgovor skriva v izredno pigmentiranih formulah, ki nikoli ne pustijo na cedilu! Ampak ker vsaka paletka ponuja svoje posebnosti, je tu nekaj, kar vam bo pomagalo izbrati vašo najljubšo!

Naked and Naked 2, zmagovalca v kategoriji 'nude' paletk

Prva 'Naked' paletka je luč sveta ugledala leta 2010 in postavila temelje 'nude' ličenju. Ideja za nastanek omenjene paletke se je porodila ustanoviteljici blagovne znamke Wendi Zomnir, ki je želela ustvariti paletko, ki bi uporabnice presenetila z barvami puščavskega otoka.

V njej so tako združene barve vroče kot pesek in sonce, bronasta, zlata, rjava ... vse, brez katerih si danes ne predstavljamo več običajnih lepotnih izhodov.

Paletka Naked 2 je bila javnosti prvič predstavljena leta 2012, ta pa je s seboj prinesla novo pakiranje, nove čopiče, nove barve in novo navdušenje, ki se je sprva oblikovalo okrog ravno pravšnjega razmerja med matiranimi in bleščečimi senčkami, ki pušča veliko prostora za kreativno izražanje.

Naked 3: rožnata 'nude' paletka

Predstavljena je bila leta 2013, prvič pa se je v večji meri pojavila tudi rožnata - ampak še vedno v zelo 'nude' različici.

Katero paletko izbrati glede na vaš tip kože in barvo oči?

Prva Naked paketka je popolna za vse s suho kožo malce temnejšega, olivnega tona, medtem ko sta paletki Naked 2 in 3 primerni za vse tipke kože. Med njima je razlika zgolj ta, da je Nake 3, z rožnatimi odtenki primerna za kožo brez rdečice.

TA paletka je primerna za vašo barvo oči!

- Paletka Naked je primerna za rjave in modre oči.

- Paletka Naked 2 je najboljša za modro-zelene oči.

- Paletka Naked 3 je primerna za vse barve oči!

Fotografije: Instagram Urban Decay

Preberite še: Nakit te Slovenke je naše najbolj dragoceno odkritje zadnjega časa!

Priporočamo tudi: TAKO se bomo ličile letos spomladi! (5 TOP uličnih trendov)

Najbolj brano