Preizkusile smo ta naravni botoks in koža je videti vsaj 10 let mlajša!

Ste že našli eliksir mladosti za svoj obraz? Preberite Katjino izkušnjo z aktivnim serumom Swiss-Power. Največ o njegovi učinkovitosti povesta fotografiji prej in potem.

Promocijsko sporočilo, 18. 1. 2021
Preizkusile smo ta naravni botoks in koža je videti vsaj 10 let mlajša! - Foto: PROMO

Ime mi je Katja, stara sem 45 let. Zavedam se, da ne bom nikoli več 20-letnica s popolnimi porami, a mi je kljub temu uspelo, da so gube na mojem obrazu vse manj izrazite, tako tiste na čelu kot tudi tiste okoli oči in ust. Vas zanima, kako sem prišla do tega, da je moja koža videti najmanj 10 let mlajša?

Seveda je neizpodbitno, da dolgotrajno sončenje, kajenje in onesnažen zrak močno vplivajo na kožo, saj poškodujejo kolagen in elastin v povrhnjici, ki sta ključna za njeno prožnost in elastičnost. Vsak dan sem spila najmanj tri litre vode, da bi navlažila kožo od znotraj, izogibala sem se soncu in jedla veliko zdrave hrane, kot so ovseni kosmiči in sadje, ki vsebujejo veliko hranilnih snovi za kožo. A kljub vsemu trudu sem še vedno čutila, da nekaj manjka.

Moja koža je bila ves čas suha in zategnjena, okrašena z rdečico, popokanimi žilicami, vidnimi gubami, sivkastim tenom in upadlostjo. Da bi poiskala pravo rešitev, sem preizkusila tudi kar nekaj kozmetičnih postopkov za nego obraza, ki so sicer prinesli izboljšanje, vendar le za kratek čas. Vedela sem, da potrebujem negovalni kozmetični izdelek, ki bi koži na obrazu zagotovil optimalno vlaženje in hranilnost ter tako tudi prožnost in mladosten videz.

Preizkusila sem veliko krem, tudi tistih najdražjih, a žal mi noben izdelek ni ustrezal, kot bi si želela. Ko sem nad iskanjem eliksirja mladosti skoraj obupala, pa sem po priporočilu prijateljice odkrila serum Swiss-Power. Mislila sem si: »Ah, že spet izdelek, ki obljublja nemogoče.« Kljub pomislekom sem se odločila, da serum preizkusim. Moje zanimanje je povečala tudi formula naravnih in drugih sestavin, zato sem se odločila izdelku ponuditi priložnost.

Naročite ga na swisspower.si po 50 % znižani ceni ali na 069 707 700.

Sestavine v serumu

... so v optimalnem razmerju in intenzivnem kompleksu, kar mu omogoča, da ponudi rešitev za celostno pomladitev obraza. Njihova kemijska sestava namreč pripomore, da te prodirajo v najgloblje plasti povrhnjice in tako vlažijo kožo ter hkrati spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina, s tem pa posledično izboljšajo teksturo in ten. Gube in tanke linije odpravljajo na celični ravni.

Olje grozdnih pešk: To je naravna sestavina, ki dokazano zmanjša globoke gube in drobne linije za 60 odstotkov. Kožo obnavlja in krepi tkiva celic.

Koencim Q10: Upočasnjuje izgubo hialuronske kisline v koži, ščiti pred oksidacijo celic in preprečuje razkroj kolagena v koži.

Kolagen: Spodbuja obnovo celic v globljih slojih kože in ohranja čvrsto kožno pregrado.

Hialuronska kislina: Globinsko vlaži kožo z zadrževanjem vode v tkivih.

Čebelji vosek: Obnavlja naravne lipide v zgornjih plasteh kože in vzdržuje zaščitno pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi poškodbami.

Elastin: Koži daje sposobnost raztezanja in jo vrača v prvotno obliko, zato ni upadla in povešena.

Aktivni serum Swiss-Power proti staranju kože in za preprečevanje gubic uporabljam še danes. Od preizkušanja izdelka je minilo že dobro leto, prve rezultate pa sem opazila že po 28 dneh.

PREJ

POTEM

Moja koža na obrazu je bolj mehka in sijoča ter mladostnega videza, saj postaja vse bolj prožna in čvrsta. Gubice so vedno manj vidne, prav tako izginjajo nadležna rdečica in pigmentni madeži, ki sem jih pridelala z nastavljanjem sončnim žarkom v mladosti.

Serum s krožnimi gibi nanesem na obraz in vrat vsako jutro in zvečer pred spanjem ter pustim, da učinkovita švicarska formula opravi svojo nalogo.

Najbolj brano