Lepota Promocijsko sporočilo

Poletne vibracije se skrivajo tudi v našem izboru sončnih krem – za brezskrbnost in lepo kožo

28. 6. 2024
Poletne vibracije se skrivajo tudi v našem izboru sončnih krem – za brezskrbnost in lepo kožo (foto: SHUTTERSTOCK)
SHUTTERSTOCK

Ste že popolnoma pripravljeni na vroče dni in popolne užitke ob vodi in na soncu? V vsakem primeru z vami delimo izbor sončnih krem, ki se nam zdijo za svobodo in brezskrbnost 'must have' v poletni torbi.

Vsi vemo, o čem tik pred poletjem najglasneje čivkajo ptički – o zaščiti pred soncem. Zdaj smo že toliko ozaveščeni o tem, da nam je popolnoma jasno, da naša koža, zdravje in počutje brez prave zaščite poleti ne morejo ostati nedotaknjeni. Posledice nezaščitenega nastavljanja soncu so lahko hude in nihče od nas si jih ne želi občutiti na lastni koži. Zato je naš izbor sončnih krem seveda več kot dobrodošel.

1. Vlažilna krema za obraz Facial Moisturising Lotion, SPF 50, CeraVe

Ta sončna krema za obraz zaščiti kožo pred varljivimi sončnimi žarki, hkrati pa ji zagotovi še intenzivni odmerek vlage. Zagotavlja širokospektralno zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem ter jo hkrati ščiti pred prezgodnjim staranjem. Vsebuje tri esencialne ceramide, ki krepijo naravno kožno pregrado in kožo mirijo ter vlažijo vse do 24 ur. Razvita je bila v sodelovanju z dermatologi in je odlična izbira za normalno do suho kožo.

Notino

2. Zaščitno mleko za telo in obraz Capital Soleil, SPF 50+, Vichy 

Ta zaščitni losjon za telo in obraz preprečuje, da bi se koža predčasno postarala. Visoki zaščitni faktor in fotostabilni filtri širokega spektra bodo poskrbeli za vaš dober občutek, saj se z izbiro tega izdelka po najboljših močeh trudite zaščititi kožo. Losjon preprečuje sončne opekline tudi pri zelo svetli koži in je preventiva proti prezgodnjemu staranju kože.

Notino

3. Ambre Solaire Super UV, Garnier

Nežna koža na obrazu je veliko bolj občutljiva kot koža na preostalem telesu, poleg tega je vse leto izpostavljena sončnim žarkom, zato je pomembno, da ne podcenjujete pomembnosti njene zaščite. Ta Garnierjev izdelek bo vašo kožo na obrazu zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline in pigmentne madeže ter tudi zmanjšal elastičnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože.

Notino

4. Anthelios UVMUNE 400, La Roche-Posay 

Še en odličen izdelek, ki bo vašo kožo na obrazu zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam priskrbel najlepše poletje – brezskrbno pod svobodnim soncem!

Notino

In zdaj še ta super novica, ki bo naš najboljši izbor še razširila. Pri Notinu napovedujejo črni petek, ki ga nikar ne zamudite. Pobrskajte še za drugimi izdelki za zaščito pred soncem in najdite prav svojo top izbiro za brezskrbno poletje.

Ne zamudite poletnega Black Friday v Notinu!