Poletna kozmetika za zlato in sijočo polt

Po zlato sijočo polt vam ni treba na sonce. Z nekaj 'goljufije' si boste poletni ten pričarali v le 15 minutah ali manj.

Lepota, 18. 7. 2015

10 sekund

nuxe olje

Če bi bil vonj poletja lahko ujet v stekleničko, bi bil ujet v tej! Še barve na njej pripovedujejo zgodbo o sončnem zahodu. Prodigieux le Parfum, Nuxe, 50 ml, 61 €.

20 sekund

serum

Serum, ki ga vsakodnevno kapnemo v negovalno kremo, kožo vlaži, pomirja ter s popravljalnim kompleksom spodbuja in podaljšuje zagorelost. Terracotta, Sun Serum, Guerlain, 57,13 €.

30 sekund

osvetljevalec

Poudarite naravni sijaj kože s tem nežno obarvanim osvetljevalcem. Iluminating Powder Gelée, Estée Lauder, 52,90 €.

40 sekund

stick za ličnice

Žametni in osvežilni stik, ki ličnicam podari kanček barve poletja ter poudari naraven in svež videz. Čopič ni potreben. Kremna tekstura za prilagodljiv končni rezultat brez lis in neenakomernosti. Healthy Glow Sheer Colour Stick, Chanel, 40,50 €.

1 minuta

puder v kamnu

Polt, kot bi jo pogrelo sonce. Žametna mehka koža zablesti v zdravem naravnem sijaju s tem zdaj že kultnim izdelkom, ki združuje sončne pudre z mehkimi pigmenti. Terracotta Joli Teint, Guerlain, 49,71 €.

90 sekund

osvetljevalec

V šatulji se skrivata dve harmoniji odtenkov, za nanos skupaj ali ločeno, vse zahvaljujoč polkrožnemu čopiču iz naravne dlake. Za popoln naraven in zdrav videz s soncem obsijane kože. Healthy Glow Multi-Colour Mariniere, SPF 15, Chanel, 53,68 €.

2 minuti

bronzni puder

Vodoodporni bronzirni puder z mat učinkom in zaščitnim faktorjem 15 lahko uporabite tako na koži po telesu kot na izbranih predelih obraza. Here Comes the Sun, Bronzing Powder Compact, Artdeco, 16,95 €.

3 minute

bronzer za telo

Razmažite po nogah, dekolteju in rokah tole začinjeno obarvano ploščico – za topel, bronast sijaj. Ob tropskem vonju sladke pomaranče, cimeta in pimenta boste mislili, da ste v tropih. Bronzer za telo Black Stockings, Lush, 13,45 €.

15 minut

samoporjavitvena krema

Povabilo na zabavo ob bazenu v zadnjem hipu? Vikend na morju? Ko potrebujete osončen ten v trenutku, je to izdelek za vas (samo počakajte, da se posuši!). Self Tanning Instant Gel, Clarins, 27,10 €.

Pripravila: Petra Windschnurer

Najbolj brano