Philips svetuje: Tri zapeljive pričeske

Philipsovi strokovnjaki za nego las svetujejo, kako ustvariti tri različne zapeljive pričeske: prvo zaznamuje drzna mehkoba, drugo lahkoten glamur, tretja pa je kot igriva opravljivka.

Promocijsko sporočilo, 2. 10. 2012
Philips svetuje: Tri zapeljive pričeske

Opravite test, ki bo razkril, kako kruti ste do svojih las, nato pa sodelujte v NAGRADNI IGRI.

Drzna mehkoba

Z ravnanjem začnete pri spodnjih plasteh las, zato s sponko odmaknite frufru in lase ob straneh. Na strani, s katero boste začele, odpnite lase in izberite pramen na zadnji strani lasišča. Ostale lase znova spnite na vrhu. Prameni naj bodo majhni, sicer ravnalnik ne bo obdelal vseh las.

Na pramen pred obdelavo nanesite razpršilo za zaščito pred vročino. Izberite razpršilo, ki začne delovati na vročini in je primerno za vašo vrsto las.

Z ravnalnikom Philips SalonStraight Respect zravnajte vse pramene od korenin do konic. Za lepše rezultate ravnalnik ves čas enakomerno pomikajte skozi lase.

Na koncu odpnite frufru. Tako gostih frufrujev kot pri tej pričeski ne poskušajte zravnati z eno samo potezo. Raje ga razdelite na dva ali tri pramene. Med ravnanjem naj bodo klešče obrnjene navznoter, da bo tako obrnjen tudi frufru. Manjše pramene kot obdelujete, naravnejši videz in padanje las boste ustvarile. In pričeska je končana.

Lahkoten glamur

Oblikujte "lahkotno glamurozen" videz s sušilnikom Philips SalonDry AC.

Na sveže umite lase nanesite peno. Oblikujte prečko po sredini in s Philipsovim sušilnikom Philips SalonDry AC sušite lase, dokler niso 70–80 % suhi.

Spnite zgornjo polovico las, da jo odmaknete, in nadaljujte s sušenjem spodnjega dela, pri čemer uporabite srednje veliko okroglo krtačo. Okoli krtače navijte pramen las in vanj usmerite sušilnik, pri čemer ga na pol zavijajte in odvijajte. Na ta način boste ustvariti valovit videz, ne da lase nategovali. Ko je pramen suh, ga še enkrat v celoti navijte na krtačo in počakajte, da se ohladi, preden ga odvijete.

Postopek ponavljajte, dokler tako ne posušite vseh spodnjih las lasmi, nato spustite in na enak način posušite še zgornjo polovico.

S prsti zrahljajte valove in lase sušite še z mrzlo nastavitvijo. Pričeska je s tem končana.

Opravljivka

Ustvarite sproščen videz "opravljivke" z ravnalnikom Philips Natural Straight.

Na sveže in z brisačo osušene lase nanesite peno. Oblikujte prečko na sredini ter posušite vse lase, pri čemer jih ravnajte s prsti. Za polnost jih dvignite ob lasišču.

Volumen v zravnanih laseh najlažje obdržite tako, da z ravnanjem začnete na vrhu. Vzemite majhen pramen in pod njega, kolikor je mogoče blizu lasišča, postavite pripomoček. Z ravnalnikom Philips Natural Straight povlecite po celotni dolžini pramena, pri čemer ga pomikajte v loku. S tem enostavnim postopkom poleg ravnanja lasem dodajate tudi polnost. Ko obdelate zgornji del las, ga zavijte navzgor in spnite na vrhu glave. Že urejene pramene s tem odmaknete, da boste lažje utrdili volumen spodnjih delov lasišča.

Ko zravnate vse pramene, lase le še počešite s krtačo z naravnimi ščetinami. Zaključite z razpršilom za lase. Pričeska je s tem zaključena.

Najbolj brano