Odsevi noči ...

... za senčenje oči. Ustvarite najlepše stvaritve s kovinskim leskom, ki so jih na modno prizorišče to sezono poslali umetniki ličenja.

Lepota, 29. 12. 2012
Odsevi noči ... - Foto: Tadej Windschnurer, Imaxtree in promocijsko gradivo

okeBarbara Bui

1. korak: Z rjavo zlatim senčilom osenčite celotno veko. Več pigmenta naj bo ob vrhnji liniji oziroma pregibu veke.

2. korak: Uporabite enega od zlatih odtenkov in ga po celotni veki do pregiba nanesite čez že prej naneseno rjavo zlato senčilo.

3. korak: Po želji lahko obliko očesa poudarite s svinčnikom v zlati barvi, ki mora slediti liniji tik ob zgornjih trepalnicah.

4. korak: Maskara. Z njo trepalnice počešite le enkrat.

okeePrabal Gurung

1. korak: Sivo rjavo senčilo uporabite kot osnovo in z njim osenčite veko vse do obrvi ter še linijo ob spodnjih trepalnicah.

2. korak: Pričarajte temnemu senčilu malce glamurja in čezenj nanesite svetlejše rjavo senčilo z močnim kovinskim leskom, z njim bodite še zlasti radodarni ob notranji polovici veke.

3. korak: Z modrim svinčnikom poudarite notranji kotiček očesa, z rjavim pa poudarite linijo ob spodnjih trepalnicah.

4. korak: S prstom nanesite modro senčilo. Začnite na polovici veke tik ob trepalnicah in nadaljujte proti zunanji točki obrvi. S svinčnikom povežite modro senčilo in že prej poudarjeni notranji kotiček očesa.

oke2Roberto Cavalli

1. korak: Z rjavim ali svetlo sivim senčilom osenčite celotno veko, pri tem največ pigmenta nanesite na zunanji del očesa. Nato nanesite vijoličasto senčilo na eno tretjino notranjega kotička veke.

2. korak: Zeleno senčilo nanesite na sredino veke in ga dobro razmažite v vijoličasti in rjavi odtenek. Prehodi morajo biti lepo zabrisani.

3. korak: Za večji poudarek nanesite še malo rjavega senčila na zunanji kotiček veke in ga razmažite v tanko linijo po spodnji veki.

4. korak: Z zlatim senčilom ali svinčnikom poudarite notranji kotiček očesa, medtem ko linijo tik ob trepalnicah prevlecite s črnim ali sivim svinčnikom.

 

Pripravila: Petra Windschnurer

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri