Vichy Cellu.Destock

Vichy predstavlja več kot zgolj običajno nego proti celulitu - letošnja novost je intenzivna dieta v obliki novega izdelka Cellu.Destock.

Vichy Cellu.Destock - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Obljublja: v 28 dneh deluje na zmanjšanje obsega in samo v sedmih dneh zmanjša videz pomarančne kože. Inovacija izdelka je holistični pristop k reševanju problema prekomernega obsega in pomarančnega videza kože.

Skrivnost vitkosti je v uravnoteženi prehrani v povezavi z zdravim življenjskim slogom. Seveda pa diete niso vsemogočne, za lepšo postavo ni dovolj zgolj paziti na svojo prehrano. Nekateri deli telesa so namreč genetsko programirani za skladiščenje maščob (boki, zadnjica, stegna) in se zato slabše odzivajo na diete.

Tam, kjer se konča delovanje in učinkovitost diet, nastopi Vichy z novo ekspertizo in novim izdelkom, ki zagotavlja intenzivno shujševalno nego na predelih, ki se običajno ne odzivajo na diete.

Vsebuje:

- LipocidineTM: deluje kot pospeševalec izločanja maščob, saj spodbuja sintezo SIRT-1, proteina, ki sproža izločanje lipidov med dieto.

Ko telo prejema premalo kalorij, pride do izraza poseben gen, ki skrbi za izločanje maščob. Spodbuja sintezo SIRT-1, proteina, ki adipocitom naloži izločanje maščob – in telo hujša.

- Čisti Kofein (5 %): okrepi izločanje maščob z delovanjem na encim Fosfodiestraza, ki v organizmu zavira lipolizo (topljenje maščob). Kofein pa ovira delovanje tega encima in tako okrepi izločanje maščob.

Medsebojno delovanje LipocidineTM in Kofeina zagotavlja pospešeno izločanje maščob in zgladitev pomarančne kože celo na predelih, ki so odporni na diete.

Najbolj brano