To olje za telo diši po najbolj ženskem parfumu vseh časov: Lepotni izdelek Coco Mademoiselle bo osvojil vse vaše čute

Čarobno olje za telo COCO MADEMOISELLE je lepotni zaklad, od katerega se ne boste mogli ločiti.

To olje za telo diši po najbolj ženskem parfumu vseh časov: Lepotni izdelek Coco Mademoiselle bo osvojil vse vaše čute - Foto: promocijsko gradivo

V PARNI TIŠINI KOPALNICE

Olje za telo COCO MADEMOISELLE kožo ovije s svojo fino in svilnato teksturo ter jo pusti nežno odišavljeno in žametno. To vlažilno olje za telo, preoblikovano v novo, še bolj intenzivno formulo, se odlično ujema s parfumom COCO MADEMOISELLE.

VTISI EDINSTVENE DIŠAVNE POTI

Kompozicija parfuma COCO MADEMOISELLE je sestavljena iz svežine citrusov, pomešanih z bazo močnega pačulija. V srcu dišave se v vsej svoji sijoči čutnosti prepletata cvetovi jasmina in vrtnice. Lesna dišava nove dobe je posodobljena, a še vedno prefinjena in pušča sled, ki utripa na koži.

COCO MADEMOISELLE je zasnovan za uporniške posameznike, ki imajo okus za eleganco, in postavlja nov trend zapeljevanja. Ta edinstvena dišava je na voljo v številnih neustavljivih interpretacijah, od katerih je vsaka za vsako žensko, tako za vsak dan kot za najbolj izjemne trenutke.

DRAGULJ ZA IZJEMNE TRENUTKE.

Nežni cvetovi se medsebojno poudarjajo v svetleči čutnosti, obogateni z dragocenimi poudarki irisa Pallida. Je čutna in voljna dišava jantarja. Vse CHANEL-ovo parfumsko znanje in izkušnje v koncentraciji izjemnega bogastva.

SREČANJE S SAMIM SEBOJ DA BI RAZKRILI SVOJO PRAVO NARAVO...

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum razkriva dišavno sled drzne in svobodne ženske. Dvojna v tej dišavi se prepletajo sveži agrumi mešajo s čutnostjo izrazitega pačulija. Sijoča pomarančna esenca je živahna in iskriva. A Jasno in prozorno srce vsebuje jasmin in vrtnico. akorde. Usklajeni poudarki pačulija in in vetiver poudarijo to vonjsko kompozicijo, ki ki je postala prepoznavna. Takrat nepričakovan, a je zdaj bistvenega pomena.

V liniji izdelkov COCO MADEMOISELLE poleg Intense in L'extrait različice dišave najdete tudi meglico za lase, ki si zasluži mesto v vaši torbici za vsak dan. Diši prepoznavno, z dodatkom eterične lahkotnosti, ki se razkrije z vsakim gibom las in ustvarja značilen vonj popolne prefinjenosti za nežen, eteričen vtis.

Fotografije: Promocijsko gradivo

Najbolj brano