To je najbolj praktična in očitno tudi najbolj modna pričeska poletja

11. 5. 2024
To je najbolj praktična in očitno tudi najbolj modna pričeska poletja (foto: Profimedia)
Profimedia

Pričeska, ki je dobila ime po znani teniški igralki je absolutni modni hit poletja.

Zendaya s stajlingi na premierah svojega novega filma Challengers ni obudila smo zanimanje za modni slog, ki ga povezujemo s tenisom. Na enem od preteklih dogodkov si je 'izposodila' tudi pričesko, po kateri je bila poznana ruska teniška igralka Anna Kournikova.

Profimedia

V kombinaciji z belo obleko oblikovalca Thoma Brownea je Zendayina dolga kitka ukradla pozornost fotografov, igralka pa ji dodala novo dimenzijo glamurja in elegance s subtilno belo pentljo.

Konec devetdesetih je Kournikova osvajala občinstvo s svojo značilno kito, ki jo je pogosto nosila s čepico s šiltom, tako na teniškem igrišču kot zunaj njega. Ta pričeska z gladkim čopom kot osnovo ohranja dolge lase urejene, hkrati pa je nedvomno šik, zaradi česar je popolna izbira za poletje.

https://elle.metropolitan.si/moda/novice3/prefinjeno-zenstveno-igrivo-obleka-jelene-djokovic-v-nepricakovani-kombinaciji-ki-je-vredna-posnemanja/

Ta trend je spretno sprejela tudi Irina Shayk, zato lahko rečemo, da smo prepričani, da je to nova it pričeska poletja 2024. Ne glede na to, ali vas navdihuje vseprisotni teniscore slog ali pa preprosto iščete šik in funkcionalen način, kako preprečiti lase na obrazu, je ta brezčasna pričeska znova pametna in modna izbira in priznati moramo, da se je zelo veselimo.

Profimedia

Kite so bile glavna tema tudi, ko je govora o pričeskah na predstavitvi Chanel  Cruise 2024/2025 kolekcije. Lasje sicer niso bile gladko začesani v čop, a tudi bolj sproščena različica, spletena na stran bo kot nalašč za prihajajoče vroče dni.

Profimedia
Profimedia

Vir: elle.hr

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Video Jennifer Lopez navdušil ženske po vsem svetu: 5 vaj, ki jih pevka izvaja vsak dan in ima zato telo boginje

Priporočamo tudi: Prefinjeno, ženstveno, igrivo: Obleka Jelene Djokovic v nepričakovani kombinaciji, ki je vredna posnemanja

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk