Ta pričeska iz 90-ih je nov trend, ki si ga želimo preizkusiti

Babyliss ima popoln izdelek, s katerim lahko dosežemo pričesko, kot so jo nosili supermodeli v 90-ih.

Ta pričeska iz 90-ih je nov trend, ki si ga želimo preizkusiti - Foto: Profimedia

V 90. letih je bila to glavna pričeska, ki so jo imele zvezdnice na rdečih preprogah. Cindy Crawford, Carla Bruni in Claudia Schiffer so bile ambasadorke te ultra glamurozne frizure, ki je kraljevala skoraj desetletje.

Pričeska, ki jo navdihuje ikonična Farrah Fawcett, daje lasem dvakrat večji volumen in valovanje las. In če so jo v začetku 2000-ih zvezde zamenjale za gladke lase, se letos ta vintidž pričeska ponovno vrača. Selena Gomez, Ciara, Billie Eilish ... Umetnice iz mlade generacije so ji dale mladostni pridih.

Kako doseči volumen iz 90-ih?

Na voljo je več tehnik. Nekatere ženske uporabljajo navijalke, na katerih posušijo svoje lase. Druge se raje odločijo za bolj klasičen način z okroglo krtačo in sušilcem za lase. Tu je pomembno, da si lase dobro umijete in se še posebej posvetite sprednjim pramenom ob obrazu. Za bolj preprost način pa predlagamo izdelke, ki bodo za vedno poenostavili vašo rutino oblikovanja pričeske.

Babyliss je predstavil izdelke, ki z lahkoto ustvarijo to nostalgično pričesko. 

18. maja se je v živo preko spleta odvil eden največjih digitalnih lepotnih dogodkov v Sloveniji do sedaj. Na #BabylissČveku se je zbralo kar 77 gostov iz industrije lepote in življenjskega sloga, med njimi priznane spletne vplivnice kot so Anja Šuška, Alenka Trogrlič, Tia Verdev in Manca Capuder. Razlog? Promocija novih izdelkov blagovne znamke BaByliss: vrtljive krtače Hydro-Fusion Air Styler AS773E ter kodralnika Curl Styler Luxe C112E.

Glajenje in sušenje z močjo ionov

Tudi vi izgubljate živce pri oblikovanju neubogljivih, kodrastih ali naelektrenih las? Frizer Marko Hriberšek je s pomočjo Nives Orešnik prikazal izredno enostavno uporabo vrtljive krtače BaByliss Hydro-Fusion Air Styler AS773E: "Vrtljiva krtača BaByliss res naredi zelo sproščen videz. Poleg tega samo oblikovanje pričeske poteka zelo hitro, saj ioni še dodatno osušijo las." Nives kot prednost poudarja tudi lahkost krtače, kar je zelo pomembno pri uporabi na dolgih laseh. "Ta krtača ogromno dela naredi sama. Za oblikovanje sem porabila samo 20 minut, kar je približno pol manj kot porabim običajno."

Hydro-Fusion Air Styler rešuje dve največji lasni težavi – vročino in statiko. Razlog je napredna plazemska tehnologija, ki zmanjšuje vlago v laseh.

V Hydro Fusion liniji je na voljo tudi sušilnik las D773DE, ki vključuje posebej zasnovan razpršilnik plazemskega pretoka za oblikovanje mehkih in sijočih naravnih kodrov ter ozek salonski koncentriran nastavek za gladek zaključek.

Obstojnost kodrov do 3 dni

Med demonstracijo oblikovanja z BaByliss kodralnikom Curl Styler Luxe C112E na Lani Kranjc, je Marko izpostavil pomembno prednost izdelka: "Avtomatsko ohlajanje las med oblikovanjem povzroči, da kodri držijo dlje kot pri kodranju z običajnim kodralnikom." Lana, ki ima tanjše in goste lase, je to še potrdila: "Običajno mi kodri spustijo po enem dnevu, zdaj so zdržali še dva dni, do naslednjega pranja."

Vse, ki se bojite uničenih las zaradi toplotnih oblikovalcev, pa bo zagotovo razveselilo dejstvo, da se iz BaByliss kodralnika tudi pri temperaturi 180 stopinj nič ne kadi, niti cvrči.

Curl Styler Luxe C112E s funkcijo hladnega zraka fiksira kodre že med oblikovanjem – za dolgotrajno obstojnost in mehke kodre z gladkim zaključkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Fotografije: Profimedia, promocijsko gradivo

Preberite še: Kaj če nikoli več ne bi ničesar kupili? (izvršna urednica iskreno o freeganstvu)

Priporočamo tudi: Tukaj so 4 stajlingi Hailey Bieber, ki jih boste želeli posnemati takoj

Najbolj brano