PODARJAMO: Lasersko odstranjevanje dlačic v Dermatološkem centru Parmova

Dermatološki center Parmova se je preselil v nove prostore v središču Ljubljane. Natančneje svoja vrata je odprl v palači Viktorija, na Cankarjevi cesti 4 in tako postal za paciente in obiskovalce še bolj dostopen. Ob tej priložnosti bralki Elle podarja lasersko odstranjevanje dlačic.

Promocijsko sporočilo, 13. 2. 2017

Svoje znanje in izkušnje je Dermatološki center Parmova združil z Dermatološkim centrom Arsderma zato lahko govorimo o največjem zasebnem dermatološkem centru v Sloveniji. Ambulanto vodita priznani specialistki dermatovenerologije Helena Rupnik, dr. med. in Nataša Grebenšek, dr. med.

Dermatološki center Parmova je tudi vsebinsko postal še bogatejši, saj poleg storitev na področju laserske in estetske dermatologije ter flebologije ponuja tudi storitve s področja splošne dermatologije, alergologije, dermatoonkologije in dermatokirurgije. Storitve opravlja­jo v okviru najvišjih strokovnih standar­dov. Sledijo sodobnim smernicam na področju zdravljenja različnih bolezni kože kot tudi na področju laserske in estetske dermatologije.

Opremljen je z sodobnimi aparati za trajno odstranjevanje dlak in odstranjevanje razširjenih žilic ter z aparati za izboljšanje brazgotin in strij. Ponujajo številne estetske posege ter metode pomla­jevanja. Ker je zimski čas idealen za vse posege z laserji, vam tokrat predstavljamo tri najbolj aktualne postopke, s katerimi se boste trajno znebili dlačic, odpravili določene žilne spremembe na koži in izboljšali videz brazgotin in strij.

IZBOLJŠANJE BREZGOTIN IN STRIJ

Brazgotine in strije zdravimo z naprednim toplotnim frakcijskim sistemom Tixel, ki deluje z narav­no toploto, zato je očem prijazen in ne povzroča sevanja. Tretmaji so kratki, neudobja in bolečine pa pacienti skoraj ne čutijo. Uporabljamo ga za izboljšanje teksture kože, zdravljenje brazgotin po aknah in strij, učinkovito pa deluje tudi na aktivne akne. Prav tako ga uporabljamo kot metodo pomlajevanja, saj vidno zmanjša gubice in poškodbe, ki so posledica sončenja.

TRAJNO LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK

Učinkovito odstranjevanje dlak z laserjem je posledica delovanja laserskega žarka na žive dele dlačnega mešička. Postopek z laserjem je neinvaziven. Po posegih z laserjem se odpravijo tudi težave z vraščanjem dlak.

LASERSKO ZDRAVLJENJE ŽILNIH SPREMEMB

Z laserskim žarkom učinkovito od­pravljamo žilne spremem­be na koži, kot so razširjene žilice na predelu obraza in nog, ognjena znamenja, starostni hemangiomi ter nekatera druga žilna obolenja.

V Dermatološkem centru Parmova opravljajo tudi pomlajevanje z lastno plazmo.

PRP TERAPIJA

Zagotovo je ena najbolj priljubljenih pa tudi najbolj naravnih, varnih in učinkovitih metod pomlajevanja - pomlajevanje z trombocitno plazmo (PRP Terapija) pri kateri uporabljamo koncentrirane lastne krvne celice.

Sodelujte v nagradni igri!

Dermatološki center Parmova bralki podarja 3 tretmaje za lasersko odstranjevanje dlačic na predelu pazduh.

Vse kar morate storiti je, da na email nagrade@adriamedia.si pošljete odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Katere storitve ponujajo v Dermatološkem centru Parmova?

V zadevo nujno napišite: NAGRADNO - LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC

V ponedeljek, 20. februarja 2017, bomo izžrebali srečnico, ki ji bodo v Dermatološkem centru Parmova pomagali do svilnato gladke kože brez dlačic

Pravila nagradne igre najdete na tej povezavi.

Nagradno igro smo zaključili, izžrebanka, ki je pravilno odgovorila na nagradno vprašanje je NEŽKA SAJINČIČ.

Za več informacij o Dermatološkem centru Parmova kliknite TUKAJ ali obiščite njihov Facebook profil.

Spletna stran: www.dcp.si

Elektronska pošta: info@dcp.si

Telefon: 01 43 66 330

Nežka Sajinčič

Najbolj brano