Končno lahko tudi pri nas kupimo te zaželene maske za obraz

Negovalne maske za obraz imajo trenutno v lepotni industriji zelo viskoko mesto. In veseli nas, ko vidimo, da vodilna podjetja na področju nege predstavljajo kakovostne in sofisticirane produkte, ki so prijazni tudi za naše žepe. Maska za obraz L'Oreal Paris Pure Clay je dober primer in obstajajo celo 3 med katerimi lahko izbiramo. Razburljivo!

Promocijsko sporočilo, 27. 1. 2017

#instadetox kože v samo 10 minutah

Številne obveznosti, stres, hiter tempo življenja ter onesnaženost puščajo sledi na naši koži, ki zaradi tega potrebuje posebno nego in globinsko čiščenje. Že od nekdaj se je v ta namen uporabljala glina, ker pomiri in čisti kožo, vpije presežek sebuma in jo naredi nežno in prožno. Glino so v svoje lepotne rituale vključevale že naše babice in prav so imele.

L'Oréal Paris laboratoriji so zasnovali močno vez 3 glin:

  • RASUL – Glina znana po tem, da pomaga pri čiščenju polti.
  • KAOLIN – Glina znana po lastnostih vpijanja nečistoč in čezmernega sebuma.
  • MONTMORILONIT – Glina znana po svojem delovanju proti nepravilnostim.

Zelena: Za tiste, ki bi rade matirale kožo

Pure Clay Purify maska z IZVLEČKOM EVKALIPTUSA je idealna za bolj mastno in mešano kožo, ker jo očisti in matira. Kremna tekstura maske očisti pore in odstrani presežek sebuma, koža je očiščena, matirana in ni izsušena. Koža je v hipu osvežena in čista. Po enotedenski uporabi je koža bolj čista in mehka ter se ne sveti.

Črna: Za tiste, ki si želijo sijočo polt

Pure Clay Glow maska je obogatena z IZVLEČKI RASTLINKSEGA OGLJA, ki kot magnet nase veže nečistoče, kožo pa naredi bolj svežo in sijočo in je ne izsuši. Koža je v trenutku osvežena in videti bolj sveža. Po enotedenski uporabi je sijoča in prečiščena.

Rdeča: Za tiste ki bi rade poenotile polt

Pure Clay Exfo maska z IZVLEČKI RDEČE ALGE čisti in poenoti vse tipe kože. Njena zrnasta, kremasta struktura na koži naredi piling ,vendar je pritem ne izsuši. Koža je v hipu bolj mehka, gladka in poenotena. Po enotedenski uporabi so pore videti ožje, tekstura pa bolj enotna.

Z multimaskingom ustvarite idealno kombinacijo za svojo kožo

Ker vsi deli obraza nimajo enakih potreb lahko maske tudi kombinirate in se igrate z njimi po želji ter tako razvajate svojo kožo. Če imate mešano kožo ali pa želite na določenih predelih obraza doseči različne učinke, je multimasking popoln ritual za vas. Preverite na družbenih omrežjih - #instadetox – lahko pa sodelujete in objavite vašo kombinacijo nanosa treh glin.

PODARJAMO: hitro preverite Elle FB profil

V prihodnjih dneh sledite Elle facebook profilu, saj pripravljamo nagradno igro, kjer bomo podarili komplet treh mask L'Oréal Paris Pure Clay.

Povezava do ELLE FB PROFILA.

Najbolj brano