Courteney Cox priznava, da "se ni zavedala", kako "čudno" je bila videti po vseh lepotnih posegih, ki jih je imela

Courteney Cox je ena redkih igralk v Hollywoodu, ki so povsem odkrito spregovorile o lepotnih posegih na svojem obrazu, ikonična igralka pa se ne boji priznati, da je z vsemi posegi morda pretirala.

Courteney Cox priznava, da "se ni zavedala", kako "čudno" je bila videti po vseh lepotnih posegih, ki jih je imela - Foto: Profimedia

Zvezdnico nanizanke Prijatelji vsi obožujemo in ne moremo si pomagati, da si je ne bi predstavljali kot glavno igralko nanizanke, Monico Geller. In ko si drznemo njen obraz primerjati z obrazom ljubke, mlade igralke, z lahkoto ugotovimo, da se je skozi čas marsikaj spremenilo, njen obraz se je namreč korenito spremenil, kar pa žal ne moremo pripisati samo naravnemu procesu staranja. 57-letna zvezdnica je namreč priznala, da ima za sabo ogromno opravljenih posegov, ki njenemu obrazu zagotovo niso laskali. Zvezdnica je spoznala, da je s posegi šla celo predaleč, saj so jo spremenili na način, da njen obraz ni bil več prepoznaven. Spominja se celo trenutka, ko je svojo novo podobo uzrla v ogledalu in končno spoznala, o čem govorijo njeni prijatelji. Igralka si resnično ni bila več podobna.

Courtney Cox priznava, da je podlegla pritiskom družbe, večni lepoti in se je sprva poskušala proti staranju boriti z različnimi injekcijami in drugimi postopki, vendar je sčasoma ugotovila, da to morda ni prava pot za njen obraz, zdaj pa se želi starati elegantno in letom primerno.

Ne spreglejte: 

Courtney Cox, 2022

Courteney je bila nekoč velika ljubiteljica polnil, leta 2017 pa je naznanila, da si jih je dala raztopiti. Pojasnila je, da je postopoma postala odvisna od kirurgije in da je poslušala nasvete napačnih ljudi. Znašla se je v obdobju, ko se je začela zavedati, da se njen obraz stara, se spreminja in zase pravi, da jo svojo mladost na vsak način poskušala ujeti. "Bilo je obdobje, ko sem zaznala, da se spreminjam, da sem videti vedno starejša, to mladostnost in igrivost pa sem poskušala loviti več let," je februarja 2022 povedala Courtney. "Takrat se še nisem zavedala, kako močno se je spremenil moj obraz", je dejala. Dodala je: "Bilo je obdobje, ko sem si rekla: 'Moram nehati. To je noro."

Courtney Cox, 1992

Courtney Cox, 2018

Courtney Cox, 1990

Nekdanja zvezdnica serije Prijatelji ne more verjeti, da bo njen naslednji prelomni rojstni dan 60 let. Pravi, da so jo leta pravzaprav "zbudila",  v svojem življenju se je naučila marsikaj, hvaležna pa je tudi za vse napačne odločitve, ki so jo pripeljale do točke rasti in modrih poznanstev. "Nedvomno sem bolj prizemljena, v življenju sem se naučila veliko novega - v čem uživati, v čem se truditi in kaj opustiti", je dejala. Z vso vnemo pa si upa ponosno trditi, da bo sprejela bolj naravno različico staranja. "Stvari se bodo spremenile. Vse se bo spremenilo. Poskušala sem ohraniti svoj videz kar se da mladostno, vendar sem bila zaradi tega videti lažna," je dejala. 

Courtney Cox, 2021

"Na obrazu potrebuješ gibanje, zlasti če imaš tanko kožo, kot jo imam jaz. To niso gube - to so linije nasmeha", je še dodala. 
Courteney je tudi povedala, da je še vedno velika oboževalka salonskih tretmajev za nego kože. "Ves čas prihajajo z novimi stvarmi - noro je, koliko novih strojev in kozmetičnih storitev je na voljo," je dejala. Zvezdnica pravi, da ne verjame več v ekstremne lepotne posege, verjame pa v mikroneedling, saj trdi, da je mikroturna tehnologija smiselna za krepitev mišic.

Mi vsekakor navijamo za Courtney Cox, da ohrani svoj naravni videz, ki je zagotovo veliko bolj nežen in pristen. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta Zarina obleka je postala modna obsesija na Instagramu: Priskrbite si model, ki ga modna dekleta obožujejo

Priporočamo tudi: Anne Hathaway očarala v čudovitem barvitem stajlingu

Najbolj brano