Novost na slovenskem trgu: Plantae serum iz plodov in semen šipka

Poletje je v polnem teku. Ali v času visokih temperatur in izpostavljenosti močnemu soncu dobro skrbite za kožo obraza? Nega kože odslej ne bo več nobena posebnost. Odkrili smo skrivnost.

Lepota, 22. 7. 2016
Novost na slovenskem trgu: Plantae serum iz plodov in semen šipka - Foto: Promocijsko gradivo

Plantae je organska certificirana kozmetika iz Nove Zelandije

Predstavlja novost na slovenskem trgu. Kozmetika Plantae hrani certifikat BioGro, kar pomeni, da vsebuje vsaj 95% organskih certificiranih sestavin, preostali delež pa predstavljajo snovi naravnega izvora brez gensko spremenjenih in škodljivih organizmov.

Plantae serum iz plodov in semen šipka je koncentriran serum za obraz z organskimi izvlečki šipkovih jagod. Vsebuje organsko šipkovo olje, bogato z naravnimi antioksidanti, ki vsebujejo vitamin C, likopen in karotenoide. Njegova visoka vsebnost omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin, zagotavlja koži pomembne hranilne snovi, izboljša njeno čvrstost in elastičnost.

"Organski izvleček šipka je zaščitni antioksidant, ki obnavlja kožo in preprečuje draženje."

Serum povečuje celično dejavnost in tako posledično izboljšuje strukturo našega največjega telesnega organa ter ji vrača mladosten sijaj. Idealen je za vse tipe kože. Zaradi velike vsebnosti vitamina C je odličen za nego po sončenju, saj kožo pomirja in je ne draži. Sijajen pa je tudi za vse, ki imajo težave s pigmentnimi madeži.

Plantae serum

Izdelke Plantae lahko kupite v spletni trgovini www.izberizeleno.si.

Najbolj brano