Za dolgo obstojnost tatuja!

Vsi, ki obožujejo tatuje dobro vedo, da je najbolj primeren čas za tetoviranje zagotovo prav zdaj oziroma natančneje od septembra do junija. Poleti je namreč zaradi izpostavljanja soncu nega tatuja precej bolj zahtevna. K dolgotrajno lepemu videzu tatuja pa zagotovo pripomore slovenski izdelek - Tattoo Care! Mazilo je namreč narejeno iz skrbno izbranih sestavin za nego in zaščito kože.

Promocijsko sporočilo, 12. 10. 2016
Za dolgo obstojnost tatuja! - Foto: Mankica Kranjec

Vsaka tetovaža je zelo posebna – in zelo osebna. Vsako obeležje na naši koži si zato zasluži skrbno nego. Da bi svojemu zagotovila kar najbolj dolgotrajno lep videz, je Jasna Grbić sama ustvarila kakovostno mazilo. To ne le ohranja svež videz barv tetovaže, temveč tudi spodbuja obnavljanje kože, jo globinsko vlaži in pomirja.

Mazilo Tattoo Care je delano ročno iz sestavin, ki blagodejno vplivajo na kožo. Ne vsebuje alergenov in parfumov ter ni preizkušeno na živalih. Uporabljate ga lahko vsi navdušenci nad tetovažami ter vsi, ki bi preprosto želeli skrbno negovati svojo kožo.

Jasnino zgodbo spoznajte tudi v oddaji Štartaj, Slovenija! Oddajo bodo začeli predvajati na POP TV 16. oktobra, izdelki vseh 12 sodelujočih pa so že v prodaji na posebnih policah v megamarketih Interspar.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Najbolj brano