Vaša vprašanja z IsaDoro

Sporočamo, vam da bo Vesna Vseznalec v predprazničnih dneh kar precej odsotna, zato bo na vaša lepotna vprašanja v rubriki Vaša Vprašanja do 24. decembra odgovarjala strokovnjakinja znamke ličil IsaDora in mojstrica lepotnih trikov. Prepričani smo, da bo ugodila tudi najbolj radovednim.

Vaša vprašanja z IsaDoro

Zgodovina

Kozmetična znamka IsaDora je dobila ime po IsaDori Duncan, irskega rodu, rojeni v Ameriki. Znana je bila iz treh razlogov: kot priznana balerina izjemno živahna osebnost ter zaradi njene tragične smrti, ko jo je pri 35. letu starosti med vožnjo s kabrioletom zadavil njen dolg šal, ki se je zapletel med kolesnice avtomobila. V njen spomin je francoska hiša Caron leta 1912 oblikovala parfum IsaDora Paris. Leta 1987 je bilo francosko podjetje z IsaDoro Paris prevzeto s strani švedskega podjetja Invima.

Kakovost

Vsak IsaDorin izdelek predstavlja ne samo zadnjih trendov, ampak zagotavlja tudi največjo mogočo kakovost in vključuje najsodobnejša spoznanja s področja kozmetike.

Brez dišav

Nobeno od njihovih ličil ne vsebuje dišav, zato so ti izdelki primerni tudi za najbolj občutljivo kožo.

Nikoli testirani na živalih

Vsi izdelki so predmet strogih kliničnih preizkusov, ki pa jih ne opravljajo na živalih. Na ta način se želijo izogniti vsakršnim preobčutljivim in alergičnim odzivom kože.

Varni izdelki

Izdelki IsaDora vsebujejo samo pigmente in druge osnovne sestavine, ki so v skladu s smernicami ameriške Federal Drug Administration in Evropske unije. Embalaža občutljivih izdelkov, kot so maskare in rdečila za ustnice, je zaradi varnosti potrošnikov dodatno zaščitena. Vsi izdelki so opremljeni s seznamom sestavin in kodiranim datumom proizvodnje oziroma roka uporabnosti.

Vesolje barv

Poleg klasične palete barv vsebuje IsaDorin izbor barv tudi najbolj modne odtenke, ki jih zahtevajo mednarodni trendi. Po nareku trenutnih in pričakovanih gibanj kot tudi sezonske mode je izbor barv kar šestkrat letno obogaten z novimi modnimi toni.

Fotografije promocijski material

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri