V Trst ali Zagreb?

Odkrijte svetlikajoči se svet Tarine Tarantino, ki je že vrsto let doma v lepotnem svetu, zato dobro ve, kaj pritegne ženske, ki si upajo biti drugačne.

V Trst ali Zagreb? - Foto: ttbeauty.com

Nad nenavadnimi kosi Tarine Tarantino, oblikovalke nakita in modnih dodatkov iz Los Angelesa, ki je znana po svoji 'pink frizurci', so navdušene številne zvezdnice – najbolj zveste odjemalke njenih umetnij so Cameron Diaz, Paris Hilton in Avril Lavigne –, zakaj torej ne bi tudi vi postali del te bleščeče druščine?

Od nakita do …

Bleščeče – to je njen zaščitni znak, ki se odraža ne samo na nakitu in modnih dodatkih, pač pa po novem tudi na liniji izdelkov, ki bodo poudarili vašo lepoto. Na tržišču se je namreč januarja pojavila linija lepotnih izdelkov Tarina Tarantino beauty.

Na žalost je na voljo ekskluzivno le v trgovinah Sephora. Ker pa v Sloveniji zaenkrat tovrstnih (priljubljenih) trgovin še nimamo, se lahko odpravite do najbližje – v Trst ali Zagreb. Odločitev je vaša. Pa srečno pot!

P.S.: Če vas bo pot slučajno zanesla v italijansko mesto mode, naj vam zaupamo, da ima Tarina Tarantino v Milanu eno od svojih prodajaln.

fotografija: ttbeauty.com

Najbolj brano