V Oriflamu leto zaključili z dobrodelnostjo

Podjetje Oriflame spreminja življenja, uresničuje sanje in že od nekdaj aktivno sodeluje pri mnogih humanitarnih projektih - najraje takšnih, ki ponujajo pomoč mladim in ranljivim skupinam. Letos je podjetje poskrbelo za družbeno odgovornost tudi na domačih tleh.

Promocijsko sporočilo, 20. 12. 2011
V Oriflamu leto zaključili z dobrodelnostjo

V okviru svoje fundacije so združili moči z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje in podprli projekt Hiša prihodnosti.

V Oriflamu so sredstva celo leto zbirali s pomočjo prodaje Charity zapestnice in na tiskovni konferenci predstavnici Zveze prijateljev mladine Aniti Ogulin ponosno predali  ček v vrednosti 3.000 €.

Dobrodelnost se nadaljuje tudi v prihodnjem letu s prodajo zapestnic v novih barvah.

Dobrodelnost v Oriflamu

Z novoustanovljeno Oriflame fundacijo Oriflame pričenja širiti svoje poslanstvo s samostojnimi projekti in podporo otrokom in družinam s pomočjo raznovrstnih aktivnosti – od materialne pomoči različnim organizacijam, sirotam ter rejniškim družinam, razvijanjem socialnih veščin in mentorstva.

Oriflamova fundacija

Fundacija je v svetu zaživela konec leta 2010, eden izmed prvih uspehov fundacije pa je zbranih 20.000 $ na Oriflamovi diamantni konferenci na Baliju, ki so bili podarjeni organizaciji SOS Children village na Baliju.

Letos so v Sloveniji pričeli s prvim dobrodelnim projektom v okviru lastne fundacije, s sredstvi od prodaje Charity zapestnic pa so Zvezi prijateljev mladine Slovenije pomagali pri projektu Hiša prihodnosti in jim v decembru predali ček za zbranih 3.000 €.

Charity zapestnica

Charity zapestnica je čudovit modni dodatek in ima srebrno zaponko z logotipom fundacije Oriflame. Trenutno je na voljo v bež barvi, prihodnje leto pa tudi v črni in beli. Ves izkupiček od prodaje v letošnjem in prihodnjem je namenjen Zvezi prijateljev mladine Moste Polje.

Tudi vi lahko pomagate!

Včlanite se v Oriflame na www.oriflame.si, preizkusite odlične izdelke in hkrati pomagajte tudi vi z nakupom Charity zapestnice za samo 4,99 €!

Najbolj brano