Tjaša Železnik po novem kratkolaska s trenutno najbolj modno kratko dolžino!

5. 5. 2024
Tjaša Železnik (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Vemo, kaj je razlog ...

Tjaša Železnik že leta prisega na svetlo barvo las, ki ji izjemno pristaja, obenem pa jo najpogosteje vidimo z dolgo dolžino, vendar se je tokrat to izjemoma spremenilo ... 

Naša priznana igralka je namreč svoje dolge močne lase ostrigla na kratek paž, in sicer zaradi prihajajoče filmske vloge. K objavljeni fotografiji z novo pričesko je tako pripisala ključno besedo #vsezafilm

Moramo priznati, da ji tudi ta nova dolžina odlično pristaja, obenem pa se zdi izjemno praktična izbira za toplejše mesece, ne le zaradi visokih temperatur, temveč tudi zaradi manj dela z urejanjem.

Preberite tudi: Čudovita Tjaša Železnik očarala v brezčasnem stajlingu na Elle brunchu (modnim klasikam je dodala vintage piko na i)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Železnik (@tjasanatalija)

Paž je ena izmed tistih pričesk, ki se zadnja leta uvršča med najbolj priljubljene, saj je primerna za vse starosti in generacije, obenem pa predstavlja bližnjico do urejenega videza s pridihom elegance.

Prav to sezono je paž tudi bolj kdajkoli prisoten v tako kratki različici, zato je Tjašina lepotna izbira močno v trendu! Če ste pogumni, lahko greste še krajše ali pa si ga uredite na prav poseben način.

Ste kdaj že nosili paž ali pa nanj prisegate trenutno?

Fotografije Aleksandra Saša Prelesnik in Instagram / @tjasanatalija

Preberite še: 90-letna Joan Collins že leta prisega na ta drzen odtenek šminke za večno mladosten videz, ki pušča mnoge brez besed!

Priporočamo tudi: Fotografija Meg Ryan iz 90-ih? Ne, izpred nekaj dni! Če pozimi obožujete kombinacijo kameljega plašča in črnega stajlinga, je ta poletna različica kot nalašč vas!