Slovenske vplivnice letošnje poletje prisegajo na ta vzorec oblek. Družile so se na Niveinem dogodku

Slovenske vplivnice so poletje pozdravile v osrčju parka Tivoli, kjer je NIVEA pričarala pravo tropsko vzdušje s poletnimi ritmi Eve Boto, osvežilnimi koktajli in NIVEA SUN popolno zaščito pred soncem za vso družino. Za povabljene otroke je poskrbela klovnesa Eva Škofič Maurer, ki je prinesla nasmehe na obraze. Po letu dni smo se tako znova družili skupaj z novinarji, uredniki in vplivnicami in njihovimi otroci, ki so uživali v popoldanskem druženju.

Slovenske vplivnice letošnje poletje prisegajo na ta vzorec oblek. Družile so se na Niveinem dogodku - Foto: promocijsko gradivo

Naj bo to poletje polno sončnih skupnih trenutkov! Za brezskrbna druženja zaščitite kožo pred soncem z NIVEA SUN izdelki za otroke in odrasle. V zelenem objemu dreves in s čudovitim pogledom na mesto s terase gradu Tivoli je NIVEA predstavila letošnjo linijo izdelkov za zaščito pred UV-žarki. 

Vesel in varen skok v poletje

Prijeten občutek toplih sončnih žarkov na koži med sprehodom, pri igri z otroki v parku, med popoldanskim klepetom v kavarni ali poležavanjem na plaži nam predstavlja sprostitev in užitek v življenju. Toda UV-žarki so lahko tudi škodljivi, še posebej za občutljivo kožo obraza in otroško kožo. Koža na obrazu odraslih in pri otrocih je namreč tanjša in bolj nagnjena k poškodbam kot koža po telesu odraslih ljudi. Da nam skrbi ne bodo pokvarile razpoloženja, moramo kožo zaščititi pred UV-žarki in poškodbami zaradi sonca. Ker pa pri NIVEA ne skrbijo samo za kožo, temveč tudi za naš planet, so izboljšali formule izdelkov za zaščito kožo, da so postale bolj trajnostne: nove formule izdelkov NIVEA SUN so v skladu s havajskim zakonom o zaščiti koralnih grebenov, ne vsebujejo UV-filtrov oktinoksata, oksibenzona in oktokrilena ter so brez mikroplastike. Še več, embalaža je biološko razgradljiva, zato ne bremeni dodatno okolja.

Slovo pigmentnim madežem

Težko pričakovana novost letošnjega poletja je krema za zaščito obraza NIVEA SUN Luminous630 Spot Control, ki je nov izdelek zelo uspešne linije Cellular Luminous. Aktivna patentirana sestavina LUMINOUS630® še posebej učinkovito deluje proti pigmentnim madežem, ki nastanejo kot posledica izpostavljenosti soncu. Formula z visokim zaščitnim faktorjem ZF50 vidno zmanjša pigmentne madeže in učinkovito preprečuje nastanek novih madežev in poškodb kože. Zaradi lahke in vlažilne teksture kreme za zaščito obraza NIVEA SUN Luminous630 Spot Control boste lahko brezskrbno uživali v svilnato mehkem občutku kože z manj sončnimi pegami. Popolna zaščita in enakomeren, sijoč ten, tudi kadar vas boža sonce!

Dobro zaščiteni otroci

Letošnje linije NIVEA SUN izdelkov za dojenčke in otroke prinašajo formule, posebej razvite za zaščito zdravja kože ne glede na starost. Ker mehanizem zaščite in sposobnost proizvodnje melanina pri otrocih še ni razvit, je njihova koža bolj nagnjena k draženju in občutljivosti, zaščitna plast pa je šibkejša in tanjša. 

Potrebe otroške kože se spreminjajo tudi z odraščanjem, zato je pomembno, da imajo v vsakem obdobju učinkovito zaščito, ki bo njihovo kožo ohranjala zdravo.

Dobro zaščiteni odrasli

Za odrasle NIVEA SUN ponuja široko paleto različnih izdelkov za učinkovito zaščito pred UV-žarki. Izbira pa je odvisna od tipa kože, porjavelosti vaše kože, regije, kjer se zadržujete, letnega časa in obdobja dneva. Za ohranjanje zdrave in negovane kože, izpostavljene soncu, je treba upoštevati 5 zlatih pravil: 

  • Izogibajte se soncu med 11. in 16. uro, ko so UV-žarki najmočnejši.
  • Pri prvem sončenju uporabite višji ZF in postopoma nižjega. Koža bo porjavela tudi ob uporabi višje zaščite pred soncem.
  • Nanesite na kožo zadostno količino izdelka za zaščito pred soncem (približno 2 mg kreme za sončenje na cm2 površine kože).
  • Nanos ponovite vsaki 2 uri in vedno po kopanju, potenju in otiranju z brisačo.
  • Navlažite in negujte kožo tudi po sončenju z izdelki NIVEA SUN.

Naj se poletje začne! 

Fotografije: Ana Kovač

Preberite še: Ana Klašnja je napovedala, kakšno pokrivalo bomo nosili to poletje

Priporočamo tudi: Maja Keuc - Amaya je nosila stajling, ki ga ne boste pozabili

Najbolj brano