Slavne dame, ki so dokazale, da so sivi lasje absolutni trend: Lepota se skriva v samozavesti in odnosu do sebe

9. 5. 2024
Številne zvezdnice iz leta v leto dokazujejo, da so sivi lasje absolutni trend, in s svojim zgledom negujejo ljubezen do let in sprememb, ki jih prinašajo s seboj. (foto: Profimedia)
Profimedia

Številne zvezdnice iz leta v leto dokazujejo, da so sivi lasje absolutni trend, in s svojim zgledom negujejo ljubezen do let in sprememb, ki jih prinašajo s seboj.

V svetu, kjer mladost povezujemo z lepoto, so slavne dame, ki se borijo proti tej normi in sprejemajo svoja leta, pravi navdih. Njihov pogum in samozavest navdihujeta ženske po vsem svetu, da sprejmejo lastno pristnost in edinstvenost. Resnična lepota vedno prihaja od znotraj in pomembno je poveličevati vse njene manifestacije, ki se skozi leta pojavljajo v različnih oblikah.

Ne spreglejte:

Sivi lasje so eden od elementov, s katerimi lahko počastimo naravno lepoto, in postajajo vse bolj priljubljen trend, kar dokazujejo številne znane ženske, ki jih ponosno nosijo. In medtem ko smo priča, kako nekateri že ob pojavu prvih sivih las hitimo v frizerske salone, da bi prikrili znake naravnega staranja, se ti posamezniki brez večjih naporov, da bi izbrisali svoja leta, brez težav pojavljajo v javnosti.

1. Sarah Jessica Parker

Ameriška igralka Sarah Jessica Parker (59) je nekoč dejala, da res nima časa tako pogosto obiskovati frizerskih salonov, da bi skrila svoje sive lase, zato jo pogosteje vidimo v njeni naravni različici. "Samo ... ni mi dovolj mar. Ko grem ven, se želim počutiti dobro - po svojih standardih. Ne morem vam niti povedati, kakšni so ti standardi, a veste, kako se počutite, ko ste najbolj podobni sebi, karkoli že to pomeni, nisem brez nečimrnosti, mislim, da mi ni dovolj mar za mnenja drugih ljudi."

2. Jane Fonda

Jane Fonda (86) je ena izmed pionirk sprejemanja starosti in vsega, kar ta prinaša s seboj. Odkrito govori o staranju in se ne obotavlja v javnosti pojavljati s sivimi lasmi. Verjame, da se zaradi sivih las počuti bolj svobodno v svoji koži.

3. Helen Mirren

Tudi Helen Mirren (78) je znana igralka, ki ji sivi lasje niso tuje niti na rdeči preprogi. S ponosom nosi svoje sive lase in odkrito govori o sprejemanju staranja in specifični lepoti, ki pride z leti.

4. Andie MacDowell

65-letna Andie MacDowell se je odločila, da ne bo uporabljala barve za lase za prekrivanje sivih las in je to del njenega osebnega odnosa do lepote in staranja. Vsekakor pa igralka s svojo pojavo še naprej vzbuja pozornost, kjer koli se pojavi.

5. Meryl Streep

Meryl Streep (74) je znana po svoji izjemni igralski karieri, a tudi po tem, da brez zadržkov pokaže svoje naravne sive lase, saj se zaveda, da so v življenju veliko pomembnejše stvari od barve las. "S staranjem se moraš sprijazniti. Življenje je dragoceno in ko izgubiš veliko ljudi, ugotoviš, da je vsak dan darilo," je nekoč zaključila.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Piti vodo na prazen želodec ali ne? 10 stvari, ki se zgodijo v telesu, če tako začnete dan

Priporočamo tudi: Iz revije: »Dobro zgledaš za svoja leta!« Hvala za kompliment, ki zame to ni

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik