Sharon Stone dokazuje, da je to popolna pričeska za ženske nad 60 let

Igralka na svojem Instagramu zelo pogosto objavlja fotografije, na katerih je nemogoče, da ne bi opazili njenega izjemnega načina oblikovanja pričeske.

Sharon Stone dokazuje, da je to popolna pričeska za ženske nad 60 let - Foto: Profimedia

Sharon Stone je živa legenda. Resnična lepotna ikona, igralka skozi leta stopa v stilu. Njena posebnost pa je zagotovo njena kratka pričeska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Ne glede na to, ali je oblikovana damsko ali fantovsko, je njena pričeska njen zaščitni znak. V zadnjem času se na Instagramu Sharon Stone pojavlja s trendom, za katerega smo mislili, da je končan. Ali še huje, zastarel. Na fotografijah, objavljenih na njenem Instagramu, je nemogoče, da ne bi opazili, da igralka z dobrim starim trikom poveča volumen las: tupiranje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Če smo ta trend naivno povezovali s preteklostjo (in z našimi babicami), Sharon Stone dokazuje, da je ta tehnika poleg tega, da je zelo koristna, še vedno zelo aktualna!

Kako tupirati svoje lase?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

V nasprotju s splošnim prepričanjem je to tehniko enostavno narediti doma. Katere izdelke uporabiti? Puder za oblikovanje ali suhi šampon. Po nanosu izdelka ga s konicami prstov vtrite v korenine, kar da lasem drugačno teksturo in dodaten volumen. Možno je tudi, da nekaj pramenov prečešete in / ali lase posušite z glavo navzdol, da dodate volumen. Ta tehnika je priporočljiva za zdrave lase, saj lahko poškoduje oslabljene lase.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je barva srajce, ki jo to jesen morate imeti v svoji omari. In ne govorimo o beli ali rožnati

Priporočamo tudi: Kako nositi kavbojke kot prave Francozinje

Najbolj brano