Selena Gomez napovedala nov trend bleščeče manikire

Ne čakajte na pomlad!

Selena Gomez napovedala nov trend bleščeče manikire - Foto: Profimedia

Za Seleno Gomez je to vznemirljiv čas. Njen zelo pričakovani album RARE je končno izšel. Toda našo pozornost so pritegnili eterični posnetki, v katerih pevka in igralka pokaže svoj subtilni lak za nohte. In čeprav se lahko počutite nostalgični zaradi svojih priljubljenih bleščečih nohtov iz otroštva, je to pravzaprav zrela različica golih nohtov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 𝙉𝙖𝙞𝙡𝙨 (@tombachik) on

Za njeno živahno manikiro je poskrbel slavni umetnik za nohte Tom Bachik, ki skrbi tudi za zvezdnice, kot sta Heidi Klum in Margot Robbie. Odgovoren je celo za naslednji velik trend nohtov, ki ga je J.Lo pred kratkim predstavila na podelitvi nagrad Zlati globusi 2020.

Kar se tiče romantične oblike, imajo mehko ovalno obliko in srednjo dolžino. Da bi dosegli bolj čist videz, kot ga ima Selena, se odločite za tanek sloj laka z bleščicami v odtenku, ki razkriva naravni noht pod sijočimi bleščicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 𝙉𝙖𝙞𝙡𝙨 (@tombachik) on

Ne le, da je ta trend manikire, ki spominja na disko krogle, preprost način za poživitev vaše običajne nude barvne palete, ampak ga je tudi izjemno enostavno ustvariti.

Ko najdete lak, ki pritegne vaše oko, nohte premažite s prozornim osnovnim premazom, nato pa uporabite lak z bleščicami, ki vsebuje malo pigmenta. In za tiste, ki se radi držite preprostega dizajna, je ta videz iskrivih bleščic morda popoln kompromis.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Vanessa Hudgens nas je le nekaj ur po novici o razhodu z bivšim navdušila v tej obleki

Priporočamo tudi: To je modni kos, ki bo za vedno spremenil vaš način oblačenja

Najbolj brano