Novost: Turbolash All Effects Motion Mascara

Gospe in gospodične, pripravite se na 'povečenje obratov'' pri ličenju vaših trepalnic. Turbolash je prva vibrirajoča maskara na baterijo, ki zagotavlja vse efekte hkrati: volumen, dolžino, vihanje, ločevanje - v eni tubi.

Novost: Turbolash All Effects Motion Mascara - Foto: Fotografia promocijski material

Revolucionarni dizajn krtačke

Z obratom pokrova se maskara avtomatično vključi, edinstvena, baterijsko vodena in vibrirajoča krtačka pa nežno prekrije vsako trepalnico od korena do vrha in jim podari izjemen volumen, bujno dolžino, prelepe kodre in popoln videz v vsakem trenutku.

Za bolj dramatičen efekt ali če želite popraviti videz nanešene maskare, dizajn krtačke omogoča nove nanose barve brez skrbi. Zahvaljujoč svojemu ločevalnemu delovanju in pulznim obratom lahko namreč nanesete več dodatnih plasti brez nevarnosti nastajanja grudic, ki obstaja pri konvencionalnih maskarah.

Napredna formula za luksuzno prekrivnost

Ta unikatna gel formula je sestavljena iz ''želirane'' vode, olivnega olja in parafinskih voskov, kar omogoča preprost in večkraten nanos. Mica in mikrosfere trepalnicam dajejo gladkost in volumen. Vse sestavine so lahko v ta lahek sistem združene zahvaljujoč kaolinski glini in celulozni gumi. Rezultat so optično poudarjene trepalnice, polne lahkotnosti in ugodja, ki se ne razmažejo, zlepijo ali drobijo.

Oftamatološko testirana, brez dišav, varna za uporabo v primeru občutljivih oči in uporabe kontaktnih leč.

Fotografije promocijski material

Najbolj brano