Nova srednje dolga pričeska s frufrujem Carle Bruni je najbolj trendna frizura pomladi 2022, popolna za vse ženske nad 50 let

Lahkotna in nekoliko razmršena je primerna za vsakoga in prav zato jo obožujemo.

Nova srednje dolga pričeska s frufrujem Carle Bruni je najbolj trendna frizura pomladi 2022, popolna za vse ženske nad 50 let - Foto: Instagram

Dobra srednja frizura je tista, ki ustreza obrazu, ima preprosto, a ne banalno obliko, je enostavna za urejanje in dinamična: vse te lastnosti povzema nova srednje dolga frizura Carle Bruni s frufrujem. Že nekaj časa se drži srednje dolžine, ki je odlična za oblikovanje njenih precej tankih las, v zadnjih nekaj tednih pa je svoje kodraste lase preoblikovala v popoln frufru, kot je prikazano v videu, ki ga je objavila na Instagramu ob valentinovem. Pri videzu pevke so konice las stanjšane, da oblikujejo komaj opazen val, hkrati pa so dovolj lahkotne, da korenine niso videti preveč ravne.

Najzanimivejša podrobnost je frufru, odličen trik proti staranju, ki je vedno veljaven, zlasti če strateško pokriva čelo, tj. brez prekrivanja oči. Carla Bruni je imela precej dolg in enakomern pristrižen frufru, vendar ne polnega, tako da lahko vidimo ves njen obraz. Takšen frufru takoj doda videzu več gibljivosti, zaradi česar je manj ustaljen in se izogne dolgočasnemu učinku preveč klasičnega kroja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Preberite tudi: Katere pričeske najbolj pristajajo ženskam nad 40 let in katerih se morate izogniti: Frizerji so z nami delili 2 ključna nasveta

5 pričesk, ki so letos popolnoma out: Ženske so jih že zamenjale s temi trendovskimi frizurami

Srednje dolga frizura Carle Bruni je rešitev za vse

Ne glede na to, ali so vaši lasje ravni ali valoviti, je srednje dolga pričeska Carle Bruni odlična izbira, saj z veliko preprostostjo in predvsem eleganco dodaja gibljivost. Za to pa je bila izbrana sodobna linija, zaradi katere je pričeska sodobna in primerna za vse obraze, ne glede na starost. Dokaz za to je model, ki je pri svojih 54 letih s tem videzom videti odlično.

Kakšne so značilnosti te srednje dolge frizure?

Glavna značilnost je razporeditev na sprednjem delu las, ki se pri Carli začne z rahlim frufrujem, ki se na sredini razširi, kar poudari oči in ličnice.

Kakšne so prednosti takšnega srednjega reza?

Pri tem načinu striženja lahko lasje na straneh obraza pridobijo na gibljivosti in volumnu, ne da bi bilo treba za oblikovanje porabiti preveč časa. Ta videz izvira iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, vendar je skupaj z "wolf cut" pričesko eden od absolutnih trendov letošnje pomladno-poletne sezone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta obleka Zoë Kravitz nas je popolnoma navdušila (oglejte si nepričakovan detajl na njenih prsih)

Priporočamo tudi: Ste že slišali za “bottleneck bangs”? To je oblika frufruja, ki ga bomo letos videli povsod

Najbolj brano