Nars, Shiseido, La Prairie, Chanel, Choo

Kratke lepotne novice.

Nars, Shiseido, La Prairie, Chanel, Choo - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Franćois Nars praznuje 15. obletnico delovanja. Za ta jubilej so pripravili posebno knjigo, imenovano 15x15. K sodelovanju so povabili petnajst znanih ljudi iz sveta mode in šovbiza, kateri se na fotografijah pojavijo v barvah priznanega umetnika. Povabilu so se odzvali Marc Jacobs, Isabella Rossellini, Dayle Haddon, Amber Valletta, Amanda Lepore, Franćois Vicentelli, Naomi Campbell, Daphne Guiness, Lisa Marie Smith, Ntasha Poly, Carla Gugino, Tyson Ballou, Oliver Theyskens, Shalom Harlow in Jennifer Jason Leigh.

La Prairie je k sodelovanju povabil francosko igralko Arielle Dombasle, ki bo nastopala v internetni kampanji za njihov dišavni trojček Life Threads.

Še pomnite pričesko Georgea Michaela, ko je še prepeval v duetu Wham! ? Mojstri pričesk so moške na modni reviji James Dean počesali v retro stilu - košati, drzno oblikovani lasje bodo hit pomladi.

Sliva je barva jesenskih ustnic in oči. Zajema celoten kozmetičen kovček - od maskare pa vse do glosa.

Umetnik ličenja Dick Page je za Shiseido ustvaril jesensko kolekcijo, katere del smo lahko občudovali na modnih revijah oblikovalcev Michaela Korsa in Narcisa Rodrigueza.

Pri Mattelu so ustvarili novo linijo temnopoltih barbik, ki imajo polne ustnice, poudarjene ličnice ter izrazitejše nosove. Največ kritik pa so poželi lasje, ki so dolgi in ravni. Ne pozabimo, da ima večina temnopoltih žensk razno težave zaradi skodranih las. Omenimo, da je Louis Vuitton t.i. afro pričesko uporabil na svoji modni reviji.

Poslikava teles je resnično hit modnih revij za sezono pomlad-poletje 2010. Potem, ko smo lahko občudovali manekenke na pistah znamk Rodarte in Jean Paul Gaultier, so se za ta korak odločili tudi pri Chanelu. Manekenke so nosile začasne tatuje iz perl in verig na njihovih prsih. Niso pa pozabili niti na hišni znak, kateri se je bohotil z rok.

Oblikovalec obutve Jimmy Choo se podaja v kozmetične vode. Svojo dišavo po izdal v letu 2010.

Jennifer Lopez se na reklamni kampanji za njen nov parfum My Glow pojavi z otročičkom. S tem je hotela pokazati, da je navdih za dišavo materinstvo. Naj omenimo, da otrok na fotografiji ni njen.

Najbolj brano