Nagradno: Sense Wellness Club

Pridejo dnevi, ko rade zavijemo nekam, kjer bodo za nas poskrbeli od nog do glave. Vsaka si izbere sebi najljubšega, me smo izbrale Sense Wellness Club.

Nagradno: Sense Wellness Club

Dan se lahko začne s sproščanjem v savnah (turška, finska in bio savna) ter hidromasažnem bazenu, v osrednji 'chill out' plaži pa se lahko zleknete v enega od vabljivih ležalnikov ali stolov, se prepustite ambientalni glasbi in transcedentalni videoprojekciji na velikem platnu, spijete skodelico tradicionalnega tajskega čaja ali kozarček šampanjca, si privoščite krajšo masažo stopal ali glave . . in pozabite na vse.

Nadaljujete lahko s poživljajočo nego telesa, to je z morskim pilingom telesa, ter z nego obraza. Razvajanja še ni konec, saj vas čaka še nega nog, pedikura s posebno oblogo stopal za mehko in gladko kožo ter manikira, ki bo vdahnila novo življenje v vaše nohte.

Da bo vaš videz primerno zaokrožen in da boste pripravljene na večerni potep po mestu, pa po želji sledita še depilacija rok, nog in intimnega predela (odločite se lahko tudi za brazilsko depilacijo) ter 80-minutna poživljajoča tradicionalna tajska masaža celotnega telesa, ki vam bo dala energijo za nove podvige in pričakovanja prihajajočega dne.

Nagradno vprašanje

  • S katero smolo v Sense Wellness Clubu izvajajo depilacijo 'bikini brazil'?
nagrade@elle.si

www.sense-club.com

Fotografije: promocijski material

Najbolj brano