Nagradna igra: Salon Moments podarja SENSAI / Kanebo International nego obraza

Osrednja nit ponudbe negovalnega salona MOMENTS so nege za obraz in telo SENSAI Harmonising & Care vrhunske japonske kozmetike Kanebo International. Koncept Harmonising & Care združuje elemente vzhodne tradicije in napredne tehnologije z zahoda ter predstavlja vsestranski lepotni ritual, ki zajema sofisticirane formulacije izdelkov SENSAI/Kanebo International, izvirne masažne tehnike (limfna Shiatsu masaža s pritiski in elementi limfne drenaže) in že stoletja znana zdravilna zelišča.

Promocijsko sporočilo, 4. 4. 2008
Nagradna igra:  Salon Moments podarja SENSAI / Kanebo International nego obraza - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

V salonu Moments vas pričakuje raznolik in sofisticiran izbor obraznih in telesnih neg, ki izboljšujejo pretok energije (QI), krvi (KETSU) in vode (SUI) skozi vaše telo in ohranjajo ravnovesje vašega fizičnega in psihičnega stanja. Nege so odraz 20-letnih raziskav o vzrokih in vplivih stresa, ter o vlogi senzorične terapije v boju zoper stres.

Ponudbo so nadgradili s pestrim izborom neg za roke in noge v svetu vodilne blagovne znamke v profesionalni negi nohtov O.P.I., z ličenjem, s klasično masažo telesa ter s klasično in brazilsko depilacijo.

Z mesecem aprilom pa uvajajo novost: učinkovito odpravljanje celulita s sistemom velasmooth – rezultati so resnično hitro vidni!

Sistem Vela Smooth zajema štiri funkcije v enem sistemu:

  • infrardečo svetlobo, ki segreva kožo do 5 mm globoko, s tem fizično razbija maščobne celice in pripomore k boljši elastičnosti kože
  • bi-polarno usmerjeno radiofrekvenco, ki poveča cirkulacijo kisika z dodatnim segrevanjem podkožja do 15mm globoko in poveča presnovo maščobnih oblog; dodatno krepi vezivno tkivo
  • vakuum, ki ustvari podtlak, posledično se razširi ožilje in izboljša prekrvavitev
  • masažne valjčke, ki istočasno delujejo kot elektrode, skozi katere poteka bi-polarna radiofrekvenca, ki pospešuje odtekanje nakopičene tekočine v limfni sistem
Nagrada je Yuragi

Nagrado bo prejela nagrajenka, ki bo pravilno odgovorila na nagradno vprašanje. Nagrajenko bo določil žreb, odgovor pa lahko pošljete na nagrade(at)elle.si najkasneje do 9. aprila 2008.

Nagradno vprašanje:

imenujte dve masaži, ki ju v negovalnem salonu Moments izvajajo pri vseh negah za obraz. Odgovor se skriva na njihovi spletni strani: www.moments.si.

Vzemite si nekaj dragocenih trenutkov zase in se prepustite razvajanju njihovih strokovnjakov za nego obraza in telesa. Lahko pa presenetite vam drago osebo z darilnim bonom za katerokoli storitev iz njihove ponudbe.

V salonu Moments se lahko razvajate od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00, v soboto od 8:00 do 13:00. Naslov: Barjanska c. 52, Trnovska vrata, Lubljana; Tel. 01/283 25 86, 051/ 683 166; www.moments.si; info@moments.si.

Fotografije promocijski material

Najbolj brano