Nagradna igra ELLE x NIVEA: Nova zvezda v anti age negi, ki spodbudi tvorbo kolagena v samo 4 urah

Nivea v sodelovanju z revijo Elle izbira ženske, ki jim bomo podarili dva Niveina anti-age izdelka. Če je nega kože vaša strast ali pa če želite preizkusiti moč Niveinih izdelkov na lastni koži, se odpravite na Instagram Elle Slovenija in se potegujte za nagrado.

Nagradna igra ELLE x NIVEA: Nova zvezda v anti age negi, ki spodbudi tvorbo kolagena v samo 4 urah - Foto: Profimedia

Linija NIVEA Cellular Expert lift predstavlja inovativno nego proti gubam za občutno bolj napeto kožo z revolucionarnim BAKUCHIOLOM. 

KAJ JE BAKUCHIOL?

Nova zvezda v anti-age negi

Spoznajte revolucionarno sestavino, ki bo zaznamovala prihodnost vaše kože. Gre za vsestranski bakuchiol, sestavino iz tradicionalne medicine, ki je postala nova zvezda v moderni negi kože in spodbudi tvorbo kolagena v samo 4 urah. Je rastlinskega izvora in zelo nežen do kože, tako da je primeren tudi za občutljivo kožo, ki morda ne prenaša najbolje retinola, sestavine s podobnim učinkom. Bakuchiol učinkovito deluje proti ključnim znakom staranja kože, kot so upadla koža ali gube – celo globoke. To najnovejše znanstveno spoznanje na področju napredne anti-age nege resnično deluje, kar je potrdilo 100 % žensk.

Zakaj ne bi tudi vi uživali v bolj napeti koži in vidno preoblikovanih konturah z nego obraza NIVEA Cellular Expert Lift, obogateno s čistim bakuchiolom?

Linija NIVEA Cellular Expert Lift

Gre za novo generacijo anti age nege, ki učinkuje pri izvoru staranja kože in vsebuje visokoučinkovito kombinacijo čistega bakuchiola in dveh vrst hialuronske kisline. Ta vidno zmanjša gube in videz kože in izenači ten kože ter zagotavlja enakomernejšo polt. 

V svojo negovalno rutino vključite dnevno kremo, nočno kremo in sheet masko NIVEA Cellular Expert Lift in uživajte v bolj mladostnem videzu kože.

NIVEA Cellular Expert Lift anti-age dnevna krema z ZF 30 poudari konture, učvrsti kožo in zmanjša celo globoke gube. Z ZF 30 pa nudi tudi zaščito pred škodljivimi učinki UV-svetlobe.

  • Po le enem tednu je koža nahranjena in gladka. Poleg tega postane vidno čvrstejša, konture pa bolj izrazite.
  • Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in enakomernejša.
  • Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože.

NIVEA Cellular Expert Lift anti-age nočna krema poudari konture, ponoči obnavlja kožo in zmanjša celo globoke gube.

  • Po le enem tednu je koža sproščena. Postane občutno bolj gladka in prožna, konture obraza pa so izrazitejše.
  • Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in  spočita ter je mehka na otip.
  • Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože.

Idealno redno nego z izdelki Expert Lift dopolnjuje NIVEA Cellular Expert Lift maska za obraz. 

  • Maska, obogatena s čistim bakuchiolom in hialuronsko kislino, je nastala po navdihu dermatološke nege obraza s krioterapijo.
  • Izboljša konture obraza, zmanjša gube in poskrbi za občutek voljne, sveže kože, ki traja ves dan.
  • Masko pred uporabo postavite za 10 minut v hladilnik za še boljši učinek krioterapije.

Nagradna igra

Odklikajte na Instagram profil Elle Slovenija, kjer se s komentarjem pod objavo potegujete za enega od teh izdelkov. Nagradna igra poteka do nedelje, 11. septembra 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Slovenija (@elleslovenija)

Fotografije: Profimedia, promocijsko sporočilo

Najbolj brano