Monaška princesa Charlene si je omislila novo, drzno barvo las, s katero je videti pomlajena in samozavestna

Monaška princesa se je odločila za nov odtenek svojih že tako svetlih las, z novo pričesko pa je videti še bolj drzna in samozavestna.

Monaška princesa Charlene si je omislila novo, drzno barvo las, s katero je videti pomlajena in samozavestna - Foto: Profimedia

Nova Charlene! Žena Alberta Monaškega je prepogosto prikazana kot žalostna ali celo depresivna princesa, ki je nesrečna v zakonu in se ne more spoprijeti z obveznostmi, ki jih prinaša njena vloga. Toda v zadnjem času Charlene Monaška te govorice odpravlja. Odkar se je po večmesečni odsotnosti zaradi zdravstvenih težav vrnila v kneževino, je mati Jacquesa in Gabrielle vedno bolj prisotna, samozavestna in zadovoljna. Daleč od svoje podobe sramežljive ženske se ne boji drznosti!

Ne spreglejte:

Monaška Charlene si je drznila postati platinasta blondinka

Medtem ko se Albert in Charlene Monaška v zadnjih mesecih vse pogosteje pojavljata na uradnih dogodkih, si v javnosti dovolita tudi vse več gest naklonjenosti. Knežji par si je upal izmenjati tudi nežen poljub! Princesa Charlene je postala drznejša tudi pri svojih modnih izbirah. 44-letna Južnoafričanka se ne boji več biti v središču pozornosti. Ta nova samozavest pa se zdaj odraža v novi, drznejši barvi las.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monaco Matin (@monacomatin)

Monaška Charlene, ki sama prevzema vse več uradnih funkcij, je bila pravkar imenovana za predsednico knežjega humanitarnega društva. Nova vloga, ki jo jemlje zelo resno. V četrtek, 20. oktobra, se je princesa odpravila na srečanje z ekipami monaškega SPA na lokaciji Eze. Kot je razvidno iz fotografij, objavljenih na Instagramovem računu Monaco Matin, je žena princa Alberta na tem izletu imela novo barvo las. Medtem ko je Charlene Monaška ostala zvesta svojemu značilnemu striženju pixie, je prevzela skoraj sivo platinasto blond barvo, ki je bila veliko bolj drzna in drzna kot njena naravna blond barva.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je skrivnost popolne poti 55-letne Nicole Kidman in ne govorimo o njenih lepotnih popravkih

Priporočamo tudi: Klasične pajkice so izginile, Victoria Beckham namesto njih prisega na ta trend hlač

Najbolj brano