Mmmm, Madara

Poleg modnih (kakopak! ), so novičke o organski kozmetiki, ki je prijazna našemu zdravju, živalim in okolju, ene naših ljubših.

Mmmm, Madara

O spletni trgovini Na Jasi smo vas pred kratkim že obvestili, zdaj pa smo izvedeli, da so razširili ponudbo z novo znamko – Madara.

Spoznajte jo. Madaro.

  • Prihaja iz Latvije, majhne dežele na severu Evrope.
  • Je prijazna do okolja in ljudi.
  • Njene sestavine vsebujejo izvlečke cvetov in rastlin iz baltske regije, ki so potrjeno biološko pridelani, kot tudi ostale naravne snovi.
  • Njena embalaža je okolju prijazna in je primerna za recikliranje.
  • Ni testirana na živalih in uporablja energijsko učinkovita proizvodna sredstva.
  • Je v celoti linija naravnih in organskih kozmetičnih izdelkov, z dodeljenim mednarodnim certifikatom Ecocert, ki določa: vsaj 95 % vseh sestavin mora biti naravnega izvora, ostalih 5 % so lahko minerali in podobno (neorganske snovi), vsaj 95 % rastlinskih sestavin mora biti biološko potrjenih, prepovedana je uporaba sintetičnih sestavin in imajo stroga pravila glede materialov za embalažo.

Globje od kože

Njeno dojemanje lepote je zajeto v motu - globje od kože. Pomeni lepoto, ki presega zunanji videz. Gre za lepoto, ki izhaja iz zdravja, ljubezni do življenja, toplote in poletja, ki ga nosite s seboj in predstavlja vas, ko se srečamo na poti. Pristna čustva, iskren nasmeh, prijazen in ljubeč čut do ljudi in narave. To je modrost in moč narave.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano