Michael, Chanel, MAC, bež

Kratke lepotne novice.

Michael, Chanel, MAC, bež - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Januarja na police prihaja Very Hollywood, linija ličil oblikovalca Michaela Korsa, v sodelovanju z Estée Lauder. Obraz kolekcije, katere navdih je nesmrtna Sofia Loren, je Hilary Rhoda. Devetnajst produktov v zlatih in koralnih tonih ujamejo glamur in misterij hollywoodske čarobnosti.

Charlize Theron in Diane Kruger prisegata na senčke v bež niansi. Namen je jasen: več je manj.

Pri nohtkih pa najdite navdih na modnih revijah priznanih oblikovalcev. Tokrat izberimo zeleno. Nianse od barve smaragda do travnato zelenega odtenka. Opaženo: Chanel in Paul Smith.

Lady Gaga in Cyndi Lauper se bosta pridružili slavnim imenom kot so Ru Paul, Fergie in Mary J. Blige. Zvezdnici sta postali nova obraza kampanje MAC AIDS Fund. Fundacija zbira denar za raziskave, zdravljenje in preventivno pobudo te smrtonosne bolezni. MAC bo izdal dve šminki v marcu. Vsak cent od prodaje izdelka bo odšel na račun omenjene fundacije.

Če so novodobni vampirji iz filma Somrak okužili tako filmske navdušence kot lepotne guruje, pa so lepotni kirurgi šli še korak naprej. Terapija grofa Drakule je najnovejše procedura proti staranju, ki jo je predstavil nek britanski doktor. Odvzeto pacientovo kri bo nahranil z vitamini in aminokislinami ter jo vbrizgal nazaj v obraz.

Najbolj brano