Meryl Streep je s to pričesko videti vsaj deset let mlajša

Meryl Streep je za svoj novi film doživela še eno lepotno preobrazbo, ki jo je pomladila vsaj za deset let.

Meryl Streep je s to pričesko videti vsaj deset let mlajša - Foto: Profimedia

Meryl Streep je na svojem Instagramu delila fotografijo s snemanja svojega novega filma Don't Look Up, kjer igra predsednico Združenih držav Amerike Janie Orlean, katere lik opisujejo kot sebično žensko, ki ji je bolj mar za svojo podobo kot za vodenje države. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Oboževalci pa so v njeni novi podobi opazili še nekaj podrobnosti, ki so jim zelo znane. 

Apokaliptična komedija Don't Look Up ni le smešna od začetka do konca, ampak v njen igra toliko naših najljubših igralcev, da je včasih težko slediti. V filmu morata dva astronoma (Leonardo DiCaprio in Jennifer Lawrence) razglasiti, da asteroid, ki po končal svet, drsi naravnost proti Zemlji, in prisiljena sta na pomoč poklicati predsednico Janie Orlean, ki jo igra Meryl Streep. Toda zdi se predsednica, ne stvari ne more opraviti učinkovito. Namesto tega je predrzna, glasna političarka, ki je popolnoma preobremenjena in se bolj ukvarja s svojo podobo kot za reševanje sveta. Zdi se, da je skoraj karikatura, tako da nikakor ne temelji na resnični osebi, kajne? No...

Na decembrski tiskovni konferenci je Streepova dejala, da je vlogo utemeljila na "neumnih ljudeh", poroča Newsweek. "Bilo je toliko priložnosti, iz katerih sem lahko črpala navdih, ker je toliko nesramnih ljudi, ki so se pred kratkim postavili na javna mesta in to brez sramu. Bilo je nekako zabavno sestaviti ta lik, skupaj z nabiranjem moči, denarja, več moči in več denarja ter lepih las in nohtov."

Dejansko je režiser Adam McKay v začetku decembra za Los Angeles Times povedal, da lik temelji na več osebah. "Lik sem napisal kot mešanico vseh precej grozljivih predsednikov, ki smo jih imeli v Beli hiši v zadnjih 40 do 45 letih," je dejal. "Vsakega od njih je nekaj v tem liku, ki sem ga napisal. In potem je pol zabave videti, kako igralec, kot je Meryl Streep, to vzame in se nekako sam spusti v vlogo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie nosila popolne črne gležnjarje in torbico, kot smo jih oboževali pred petnajstimi leti

Priporočamo tudi: Penelope Cruz ima novo pričesko - najbolj šik kratek frufru tega leta

Najbolj brano