Ličenje za praznične priložnosti

Prednovoletna zabava

Nadgradite klasičen videz zadimljenih oči tako, da s senčilom še bolj poudarite zavihke ob zunanji strani očesa. S temnim svinčnikom obrobite oči tik ob zgornjih in spodnjih trepalnicah. Senčilo v enaki barvi kot je svinčnik nanesite na zgornjo veko in ga podaljšajte za četrtino dolžino veke ob zunanjem robu očesa. S čistim čopičem nežno zabrišite ostri prehod med senčilom in svinčnikom. Nanesite dve plasti maskare in že ste pripravljene. Če želite lahko uporabite še šminko ali bleščilo v kožni barvi.

Ličenje za praznične priložnosti

Novoletna zabava

Za dramatičen, vendar urejen pogled ne potrebujete veliko. Vse kar potrebujete je rdeča šminka in tekoče črtalo za oči. Oči poudarite le z črtalom in večkratnim nanosom maskare. Najprej s korektorjem prekrijte svojo naravno barvo ustnic. Nanesite nekaj plasti šminke na spodnjo ustnico, nato nežno pritisnite ustnice skupaj, da se barva prenese tudi na zgornjo ustnico. S prstom previdno razmažite šminko do roba ustnic.

Družinska zabava

Za družinsko zabavo so najbolj primerna nežna ličila. Na lička, pod obrvi in po dolžini nosu nanesite čisto malo roza rdečila za lica. Ustnice poudarite z nežno roza šminko ali bleščilom, oči pa okvirite z dvojnim nanosom maskare.

Najbolj brano